Mobile menu
Drugi dan priprema: Prvi dio odrađen u teretani, drugi na terenu

Drugi dan priprema: Prvi dio odrađen u teretani, drugi na terenu

 
4/1/2022 - 14:55 sati
Prva momčad
Foto: Miro Gabela / hajduk.hr
Sve vijesti vezane za temu "Zimske pripreme 2022."
Drugi dan priprema na PoljuduDrugi dan priprema na PoljuduDrugi dan priprema na PoljuduDrugi dan priprema na PoljuduDrugi dan priprema na PoljuduDrugi dan priprema na PoljuduDrugi dan priprema na PoljuduDrugi dan priprema na PoljuduDrugi dan priprema na PoljuduDrugi dan priprema na PoljuduDrugi dan priprema na PoljuduDrugi dan priprema na PoljuduDrugi dan priprema na PoljuduDrugi dan priprema na PoljuduDrugi dan priprema na PoljuduDrugi dan priprema na PoljuduDrugi dan priprema na PoljuduDrugi dan priprema na PoljuduDrugi dan priprema na PoljuduDrugi dan priprema na PoljuduDrugi dan priprema na PoljuduDrugi dan priprema na PoljuduDrugi dan priprema na PoljuduDrugi dan priprema na PoljuduDrugi dan priprema na PoljuduDrugi dan priprema na PoljuduDrugi dan priprema na PoljuduDrugi dan priprema na PoljuduDrugi dan priprema na PoljuduDrugi dan priprema na PoljuduDrugi dan priprema na PoljuduDrugi dan priprema na PoljuduDrugi dan priprema na PoljuduDrugi dan priprema na PoljuduDrugi dan priprema na PoljuduDrugi dan priprema na PoljuduDrugi dan priprema na PoljuduDrugi dan priprema na PoljuduDrugi dan priprema na PoljuduDrugi dan priprema na PoljuduDrugi dan priprema na Poljudu
Drugi dan priprema na Poljudu

Pred nogometašima je drugi dan poljudskih priprema u kojem su planirana dva treninga. Jedan je već odrađen u jutarnjim satima, a trener Valdas Dambrauskas podijelio ga je sa svojim stožerom u dva dijela. Najprije su provedena sva liječnička testiranja i nutricionističke obrade, standardni u uvodnom dijelu priprema. 

Prvih 45 minuta su pod vodstvom novog kondicijskog trenera Iana Colla odradili trening snage u klupskoj teretani. Drugi dio treninga uslijedio je na pomoćnom travnjaku gdje su se uvježbavali tehničko-taktički detalji, a naglasak je stavljen na napadački dio. 

Bijeli će na Poljudu trenirati do petka, a u subotu će krenuti na drugi dio priprema u Portugalu gdje ih očekuje i nekoliko prijateljskih utakmica. Prvi službeni susret hajdukovci igraju 29. siječnja kada ih čeka prvenstveno gostovanje u Šibeniku.

4/1/2022 - 14:55 sati
Prva momčad
Foto: Miro Gabela / hajduk.hr