Mobile menu
Drugi dan poljudskih priprema: Momčadi priključeni Biuk i Ljubičić

Drugi dan poljudskih priprema: Momčadi priključeni Biuk i Ljubičić

 
5/1/2021 - 18:25 sati
Prva momčad
Foto: Robert Matić / hajduk.hr
Sve vijesti vezane za temu "Zimske pripreme 2021."
Drugi dan priprema na PoljuduDrugi dan priprema na PoljuduDrugi dan priprema na PoljuduDrugi dan priprema na PoljuduDrugi dan priprema na PoljuduDrugi dan priprema na Poljudu
Drugi dan priprema na Poljudu

Nogometaši Hajduka su treningom na pomoćnom travnjaku poljudskog stadiona zaključili drugi dan priprema za proljetni dio sezone. Nakon jutarnjeg treninga u teretani, poslijepodne su hajdukovci odradili intenzivan trening pod vodstvom trenera Bore Primorca i njegovih pomoćnika.

Kako je i najavio, strateg Bijelih je treninzima priključio mladi Hajdukov dvojac, Stipu Biuka i Marina Ljubičića koji su odigrali zapaženu ulogu u jesenskom dijelu juniorskog prvenstva u kojem Hajduk drži vodeću poziciju na ljestvici. 

Momčad je kompletirana dolaskom krilnog igrača Jaira te napadača Umuta Nayira koji zbog ozljede zadobivene protiv Varaždina i dalje radi odvojeno od momčadi pod nadzorom kondicijskog trenera Šime Veršića. Zajedno s njim treniraju Dimitrios Diamantakos te Božo Mikulić. Umut i Diamantakos će se na Braču priključiti punom trenažnom procesu zajedno s ostatkom momčadi.

5/1/2021 - 18:25 sati
Prva momčad
Foto: Robert Matić / hajduk.hr