Mobile menu
Dres za Pavkovića

Dres za Pavkovića

 
7/4/2010 - 11:09 sati
Ostale vijesti

Što može poželjeti čovjek koji je prošao sva ratišta i koji se kao hrvatski časnik netom vratio iz Afganistana a onda u bizarnoj prometnoj nezgodi na zagrebačkoj cesti ostane bez obje noge kao što se to dogodilo satniku Marko Pavkoviću? Naravno prvenstveno da preživi, da bude okružen svojom obitelji!

I Marko Pavković je sve to poželio ali i još nešto više - Hajdukov dres! Dres svog najdražeg kluba! Takvu želju u takvom trenutku može poželjeti samo netko tko je i neviđeni životni optimist kakvim se pokazao Marko Pavković, te fanatični hajdukovac. A Marko je i jedno i drugo. A kakav je čovjek osobno najbolje govori to da je osobi koja je izazvala prometnu nezgodu ostavivši ga bez obje potkoljenice javno oprostio. S takvim navijačem i takvim čovjekom Hajduk se s pravom ponosi.

Direktor našeg kluba Josip Grbić posjetio je satnika Pavkovića u bolnici Rebro gdje se liječi i opravlja od teške prometne nezgode, uručivši mu dres Hajduka. Oduševljeni Pavković bio je i presretan i tužan. Presretan zbog dresa a tužan jer mu liječnici nisu dozvolili da otputuje na polufinale Kupa u Split.

- A što mogu kad je tako. Doći ću na finale i navijati za moje bile - poručio je Pavković uvjeren da će Hajduk biti finalist.
 

7/4/2010 - 11:09 sati
Ostale vijesti