Mobile menu

Drago Gabrić: Ostajem!!!

 
22/7/2009 - 11:57 sati
Ostale vijesti
Drago Gabrić: Ostajem!!!Drago Gabrić: Ostajem!!!
Drago Gabrić: Ostajem!!!

Predsjednik Hajduka Mate Peroš je razgovarao u srijedu ujutro s Dragom Gabrićem i objasnio mu je stav kluba glede ponude Trabzonspora i važnost njegovog ostanka u splitskom klubu. Nitko na Poljudu ne želi da mladi Drago napusti bijele u ovom trenutku, jer je jedan od najbitnijih igrača u ostvarivanju ambicija, a to su plasman u Europsku ligu i borba s Dinamom za prvaka.

- U razgovor s predsjednikom Perošem sam osjetio da sam im važan i da svi u klubu žele moj ostanak. Shvaćam koliko je bitno da u prvenstvo uletimo u najboljem izdanju i da na europskoj sceni napravimo ono što čekamo godinama - prolaz u  Europsku ligu. I ja sam motiviran i koncentriran na obveze koje slijede.

Ne možete ne priznati da vas je poljuljala ponuda turskog Trabzonspora?

- Normalno , imponira mi što su mi ponudili jaki ugovor. Ali, mlad sam ima vremena za mene, a  s druge strane ponila me reakcija čelništva kluba i posebno navijača. Torcidi se posebno zahvaljujem  na podršci od mojih prvih ulazak na prvoligašku scenu. Meni Hajduk puno znači, nije floskula, jer sam ovdje petnaest godina, od svoje osme godine,  i ova želja svih da ostanem na Poljudu me dodatno motivira. Kao igrač Hajduka sam izborio poziv u reprezentaciju i ne mislim samo na tome stati - zaključio je Drago Gabrić.

22/7/2009 - 11:57 sati
Ostale vijesti