Mobile menu
Dr. Rakić: U Zadar vjerojatno bez Anasa!

Dr. Rakić: U Zadar vjerojatno bez Anasa!

 
2/12/2009 - 16:47 sati
Prva momčad

Florin Cernat, Paraiba i Anas Sharbini odradili su poslijepodnevni trening odvojeno od ostatka momčadi,  a prema riječima Hajdukova liječnika dr. Jurice Rakića, vrlo vjerojatno nijedan od njih neće konkurirati za subotnju utakmicu protiv Zadra u Stanovima.

- Florin će se uskoro priključiti, no možda bi mogao zaigrati tek u srijedu protiv Zagreba u posljednjoj ovogodišnjoj utakmici. Paraiba i dalje ima problema s koljenom, njemu su vrlo upitna oba posljednja nastupa. Vjerojatno će ipak morati propustiti oba. S Anasovom ozljedom je također još uvijek teško nešto sa sigurnošću kazati, no u ovom trenutku je puno bliže, nažalost, propuštanju utakmicu u Stanovima – rekao je dr. Rakić.

Ivan Strinić normalno je radio s momčadi, bit će u konkurenciji za dvoboj u Stanovima, baš kao i Senijad Ibričić koji se nakon jučerašnjeg lakšeg treninga ponovno vratio u redovan ritam, te je spreman za posljednje ovogodišnje utakmice.

Van konkurancije su zbog ozljeda i oporavka Toni Pezo, Ante Aračić i Mladen Pelaić. Zbog tri žuta kartona susret u Zadru (15.30 sati) propustit će Anthony Šerić.

2/12/2009 - 16:47 sati
Prva momčad