Mobile menu
DPH Zagreb poziva na akciju darivanja krvi

DPH Zagreb poziva na akciju darivanja krvi

 
15/2/2019 - 20:41 sati
Ostale vijesti
Autor: DPH Zagreb
Sve vezano za Naš Hajduk možete pronaći ovdje

Društvo prijatelja Hajduka Zagreb nastavlja s humanitarnim aktivnostima. U povodu Hajdukova 108. rođendana i u sklopu "Bajdinih dana" koji traju od 13. do 16. veljače, za subotu 16. veljače 2019. godine s Hrvatskim zavodom za transfuzijsku medicinu dogovorili smo 8. po redu dobrovoljno darivanje krvi u organizaciji DPH Zagreb. Krećemo od 10 ujutro pa do 12 sati. Lokacija je već svima dobro poznata, Petrova 3. Očekuje se veliki odaziv prijatelja Hajduka, a svojim brojnim dolaskom hajdukovci iz Zagreba žele poslati snažnu poruku i pritom učiniti dobro djelo.

Iz Zavoda su posebno istaknuli kako trenutačno na zalihama najmanje imaju krvne grupe AB negativna pa darivatelji s tom krvnom grupom mogu napraviti dvostruko humano djelo i spasiti nekome život.

Nakon završetka akcije svima koji daruju krv osiguran je besplatan ručak u prostorijama Zavoda, a poslije, dakako, slijedi i neizostavno druženje i hajdučka ćakula, nakon čega ćemo svi zajedno u Bajdinom domu pogledati još jednu utakmicu našeg Hajduka.

I krv svoju za bilu boju!

HŽV

15/2/2019 - 20:41 sati
Ostale vijesti
Autor: DPH Zagreb