Mobile menu
DP Hajduka Orahovica osvojilo Navijačko srce

DP Hajduka Orahovica osvojilo Navijačko srce

 
26/7/2010 - 10:41 sati
Ostale vijesti

U organizaciji Udruge navijača „Orahovački Duhovi“ u Orahovici je odigran treći po redu humanitarni turnir „Navijačko srce“. U konkurenciji šest registriranih navijačkih Udruga (Zdencida iz Zdenaca, Grobljani iz Hercegovca, Siouxi iz Čepina, Udruga navijača Dinama Orahovica, Duhovi Orahovica i DP Hajduka Orahovica), prvo mjesto, pobjedom u finalu od 3:0 (Škiljić, Štefanec, Matek) nad Udrugom navijača Dinama, osvojili su članovi Društva prijatelja Hajduka iz Orahovice.

Turnir je svečano otvorio orahovački gradonačelnik Josip Nemec, poželjevši svim sudionicima puno sreće i što više prikupljenih sredstava. Igralo se u dvije skupine, svatko sa svakim. Pobjednici skupina igrali su finale, a drugoplasirani su se borili za treće mjesto.

DP Hajduka Orahovica zabilježilo je dvije pobjede i jedan remi, a stručna prosudbena komisija za najboljeg je igrača turnira izabrala Damira Jusupa, člana pobjedničke momčadi. Članovi DP Hajduka između sebe prikupili su novac, doniravši organizatoru, a sva prikupljena sredstva (nešto više od 10 tisuća kuna) bit će donirana djeci u potrebi s orahovačkog područja.

26/7/2010 - 10:41 sati
Ostale vijesti