Mobile menu

Dosta nam je Mamićeva šerifovanja!

 
23/3/2010 - 10:58 sati
Ostale vijesti
Press uoči DinamaPress uoči DinamaPress uoči DinamaPress uoči DinamaPress uoči DinamaPress uoči DinamaPress uoči DinamaPress uoči Dinama
Press uoči Dinama

Na ničim izazvane žestoke napade iz Maksimira odgovorili su danas vodeći ljudi Hajduka.
- Od Zdravka Mamića uvijek ista priča. Slušamo to već godinama, jedno govori a drugo radi – mirno je odgovorio na Mamićeve otrovne strijele predsjednik Hajduka Joško Svaguša.

- Nismo željeli ragirati na njegove istupe, ali s obzirom da klub tradicije kao što je Hajduk ne zaslužuje takve napade, morali smo odgovoriti. Prvenstveno tražimo greške u sebi, ali više ne možemo trpjeti takvo šerifovanje, polazeći od toga tko će igrati za reprezentaciju, do toga tko će suditi. Ja osobno nemam svoje igrače, moj interes je cijeli Hajduk i napravit ću sve da ga zaštitim! A neka Mamić šerifuje u svojem klubu, dosta je više takvog ponašanja – nastavio je Hajdukov predsjednik, naglasivši:

- Ovakva igra Mamića više nema uporišta, a mi ćemo joj se oduprijeti dobrom igrom i poštenjem! Uz dodatak kako nećemo dopuštati nikakvo blaćenje našeg kluba!

Pred novinarima su predstavljene brojne pogreške na štetu Hajduka. Zaleđe u Karlovcu iz kojeg su domaćini postigli pobjedonosni gol, zatim i u Međimurju, nedosuđene penale protiv Intera, Lokomotive, dvostruka mjerila u odnosu na lanjski kup-derbi (3:0) protiv Dinama u Maksimiru gdje je Hajduk pola utakmice igrao s dva igrača manje...

Reagirao je i član Uprave Ivica Šurjak:
- Očito je da Mamić radi pritisak, ne znamo čime izazvan, da bi prema Hajduku na ružan način napravio atmosferu koja nikome ne treba. Dinamo ne igra uvjerljivo, pa se očito želi napraviti takva atmosfera koja nikome nije potrebna – stao je Šurjak u obranu Hajduka.

A.B.
foto: Miro Gabela


 

23/3/2010 - 10:58 sati
Ostale vijesti