Mobile menu
Domagoj Bradarić se priključio hajdukovcima na Pohorju!

Domagoj Bradarić se priključio hajdukovcima na Pohorju!

 
2/7/2019 - 22:10 sati
Prva momčad
Foto: Miro Gabela / hajduk.hr
Produžite svoje članstvo za 2020. godinu! Sve vijesti vezane za temu "Ljetne pripreme 2019."
Bradarić se priključio BijelimaBradarić se priključio BijelimaBradarić se priključio BijelimaBradarić se priključio BijelimaBradarić se priključio BijelimaBradarić se priključio BijelimaBradarić se priključio BijelimaBradarić se priključio BijelimaBradarić se priključio BijelimaBradarić se priključio BijelimaBradarić se priključio BijelimaBradarić se priključio BijelimaBradarić se priključio BijelimaBradarić se priključio BijelimaBradarić se priključio BijelimaBradarić se priključio BijelimaBradarić se priključio BijelimaBradarić se priključio BijelimaBradarić se priključio BijelimaBradarić se priključio BijelimaBradarić se priključio BijelimaBradarić se priključio BijelimaBradarić se priključio BijelimaBradarić se priključio BijelimaBradarić se priključio BijelimaBradarić se priključio BijelimaBradarić se priključio BijelimaBradarić se priključio BijelimaBradarić se priključio BijelimaBradarić se priključio BijelimaBradarić se priključio BijelimaBradarić se priključio BijelimaBradarić se priključio BijelimaBradarić se priključio BijelimaBradarić se priključio Bijelima
Bradarić se priključio Bijelima

Lijevi bek Domagoj Bradarić priključio se hajdukovcima deseti dan priprema na Mariborskom Pohorju. Mladi reprezentativac u redovima Bijelih dobio je dodatan odmor nakon obveza na U-21 Euru s reprezentacijom Hrvatske. 

Odradio je Bradarić poslijepodne i prvi trening s momčadi, radio je odvojeno sa strane zajedno s oporavljenicima Mijom Caktašem i Darkom Nejašmićem. Jaka kiša i temperatura od 20 stupnjeva dočekala je ekspediciju Bijelih na današnjem treningu koji je trajao 90 minuta. Najviše se pažnje posvetilo tehničko-taktičkim detaljima i realizaciji.

U večernjim satima na Pohorje su došli i predsjednik Uprave Marin Brbić, dopredsjednik Lukša Jakobušić i sportski direktor Saša Bjelanović koji će ostati pogledati prijateljski ogled Bijelih s poljskom momčadi Slask. Početak trećeg pripremnog susreta Bijelih u Sloveniji zakazan je sutra u 18 sati.

2/7/2019 - 22:10 sati
Prva momčad
Foto: Miro Gabela / hajduk.hr