Mobile menu
Do sutra odluka o Barci na Poljudu!

Do sutra odluka o Barci na Poljudu!

 
5/5/2011 - 13:47 sati
Klub

Najjača "momčad" Hajduka, Uprava na čelu s predsjednikom Hrvojem Malešom, članovi Pavle Cicarelli i Milo Nižetić, pojačani klupskim odvjetnikom Vinkom Radovanijem do sutra (petak) će zaključiti višemjesečnu sagu oko dolaska velike Barce na Poljud. Ponuđeni uvjeti su proteklih dana detaljno analizirani, ima Hajduk i B varijantu u slučaju nedolaska katalonskog giganta, no predsjednik Maleš naglašava kako vjeruje da će splitska publika imati prigodu uživo gledati najbolju momčad svijeta!

Jasno, Hajduk će imati nekoliko uvjeta koje će Barcelona trebati zadovoljiti, tražit će klupsko vodstvo jamstvo da će, između ostaloga, barem osmorica igrača koji će igrati u finalu Lige prvaka protiv Manchester Uniteda na Wembleyu ovog ljeta istrčati i na poljudski travnjak.

S obzirom na potraživanja koja su vezana za dolazak najbolje svjetske momčadi u Split, čelnici kluba izašli su u javnost i s prijedlogom pronalaska zajedničkog rješenja. I Barce ali i Hajdukovih simpatizera. Najvjerniji navijači Hajduka, pretplatnici, praktički bi uz tek nešto malo višu cijenu godišnje ulaznice za iduću natjecateljsku sezonu, imali prigodu odgledati i dvoboj s Barcom! Sumnje nema da će sve ulaznice biti rasprodane, no oni najvjerniji hajdukovci, pretplatnici, bez novog bi osjetnijeg troška mogli gledati tada možda čak i europske prvake! Uz sve to, pretplate, odnosno ulaznice za Barcelonu, prodavale bi se i u obrocima...

A bez obzira na (ne)dolazak Lea Messija, gostovanje aktualnog finalista Lige prvaka u Splitu, pojavljivanje Valdesa, Piquéa, Puyola, Abidala, Xavija, Busquetsa, Inieste, Pedra, Afellaya, Ville... odjeknut će i daleko izvan granica regije!


foto: fcbarcelona.com

5/5/2011 - 13:47 sati
Klub