Mobile menu
Do subote najavljena četiri treninga i dvije utakmice

Do subote najavljena četiri treninga i dvije utakmice

 
1/9/2009 - 09:25 sati
Prva momčad

Nogometaši Hajduka odrađuju treći slobodni dan nakon pobjede nad Lokomotivom (1:0), od sutra im kreću treninzi, sve do nedjelje kada će ponovno dobiti kratak odmor.

Za sutra je trener Edoardo Reja najavio dva treninga. Trenirat će na pomoćnom igralištu u 9.30, te 18 sati. U četvrtak ujutro je predviđen trening u 9.30, a poslijepodne u 17.30 sati odigrat će Bijeli prijateljsku utakmicu protiv drugoligaša Solina. Za petak je najavljen samo jedan trening, i to u 18 sati, a u subotu će se trenirati ujutro u 10. Za subotu je Reja, umjesto uobičajenog treninga najavio utakmicu na pomoćnom igralištu, kako sada stvari stoje, podijelit će se u dvije momčadi, u vikendu bez službenih utakmica publika će tako ipak moći vidjeti hajdukovce na djelu. Pa makar i u tom trening-dvoboju... Nedjelja je slobodni dan.

S obzirom da se travnjak na glavnom stadionu obnavlja, priprema za nastavak sezone, svi će se treninzi u idućih desetak dana održavati na pomoćnom igralištu, od srijede će igrači i stručni stožer na stadionu imati i zajedničke ručkove i večere.

1/9/2009 - 09:25 sati
Prva momčad