Mobile menu
Do odlaska u Sloveniju Bijeli odrađuju treninge u Solinu

Do odlaska u Sloveniju Bijeli odrađuju treninge u Solinu

 
2/7/2018 - 23:30 sati
Prva momčad
Foto: Miro Gabela / hajduk.hr
Sve vijesti vezane za temu "Ljetne pripreme 2018."
Trening u SolinuTrening u SolinuTrening u SolinuTrening u SolinuTrening u SolinuTrening u SolinuTrening u SolinuTrening u SolinuTrening u SolinuTrening u SolinuTrening u SolinuTrening u SolinuTrening u SolinuTrening u SolinuTrening u SolinuTrening u SolinuTrening u SolinuTrening u SolinuTrening u SolinuTrening u SolinuTrening u SolinuTrening u Solinu
Trening u Solinu

Zbog radova u sklopu Ultra Europe Music Festivala nogometaši Hajduka će do polaska u Sloveniju, na središnji dio priprema, trenirati na igralištu pokraj Jadra u Solinu. Bijeli su ušli već u treći dio ljetnih priprema, a u dosadašnjem dijelu radilo se uglavnom u ritmu dvaput dnevno. Dočekala je hajdukovce zaista visoka temperatura na današnjem poslijepodnevnom treningu uz veliku sparinu. Termometar je oko 18 sati pokazivao preko 30 stupnjeva Celzijevih što je velika razlika u odnosu na kupreške temperature koje su se kretale između 10 i 15 stupnjeva, a navečer su znale biti i znatno niže.

Zbog dobivenog udarca u rebro na posljednjem treningu na Kupresu, utakmicu s Gornikom, u kojoj su Bijeli slavili rezultatom 4:0, morao je propustiti Mirko Ivanovski. Napadač Bijelih otputovat će s momčadi u srijedu na Pohorje, ali idućih će sedam dana raditi po individualnom programu. Po odvojenom programu od momčadi rade Steliano Filip, Savvas Gentsoglou te Marko Futacs.

2/7/2018 - 23:30 sati
Prva momčad
Foto: Miro Gabela / hajduk.hr