Mobile menu
Djevojčica iz Ernestinova pokraj Osijeka 30.000 članica Hajduka

Djevojčica iz Ernestinova pokraj Osijeka 30.000 članica Hajduka

 
27/9/2019 - 18:35 sati
Ostale vijesti
Sve vezano za Naš Hajduk možete pronaći ovdje

Proteklu nedjelju obilježile su dvije lijepe vijesti za navijače Hajduka. Pobjedom protiv Inter-Zaprešića Hajduk se odvojio na vrhu ljestvice, a taman u to vrijeme, u nedjeljno poslijepodne, stigla je vijest kako je prijeđena brojka od 30.000 članova za ovu godinu.

Djevojčica iz Ernestinova kraj Osijeka, dvogodišnja Marla Milas, postala je jubilarna 30.000. članica i to zahvaljujući Društvu prijatelja Hajduka Osijek.


Naime, osječki navijači Hajduka već drugu godinu zaredom svojim najmlađim članovima produžuju članstvo, a u sklopu te lijepe akcije, sad su razveselili cijelu obitelj Milas, u kojoj su pradjed, djed, stričevi i Marlin tata – svi hajdukovci.

–  Budući da smo svi članovi, tako je i Marla od rođenja članica, to je dio naše obiteljske tradicije, a za Marlu je baka sačuvala Hajdukov dres kojeg sam ja dobio prije 20-ak godina – otkrio nam je tata Mirko Milas.

Što se tiče DPH Osijek, ovo učlanjivanje najmlađih tek je jedna u nizu akcija koje provode za dobrobit voljenog kluba. Naravno, najpoznatiji su po svojim aukcijama, njih više od 500 održanih, gdje su prikupili značajne novčane iznose i na taj način dali veliki doprinos otkupu dionica.

Obitelj Milas i DPH Osijek složni su u zajedničkoj poruci svim ostalim navijačima Hajduka: 2019. godina još nije gotova, možemo mi dosta preko 30.000 članova.

Na koji način svi možemo popraviti tu brojku, saznajte ovdje: https://hajduk.hr/klub/clanstvo.

27/9/2019 - 18:35 sati
Ostale vijesti