Mobile menu
Dino Beširović: S optimizmom iščekujemo početak nove sezone

Dino Beširović: S optimizmom iščekujemo početak nove sezone

 
19/7/2018 - 10:23 sati
Prva momčad
Foto: Robert Matić / hajduk.hr
Sve vijesti vezane za temu "Ljetne pripreme 2018."

DINO BEŠIROVIĆ
Mjesto i datum rođenja
: Viseu, 31.01.1994.
POZICIJA: Vezni igrač
Dosadašnji klubovi: Priluk, Radnik Bijeljina (BIH)

Dvadesetčetverogodišnji veznjak Dino Beširović među Bijele je stigao prije točno mjesec dana. 
- Super se osjećam od prvog dana dolaska. Suigrači su me odlično prihvatili, atmosfera u momčadi je na visokoj razini pa mi se nije bilo teško priviknuti. Zaista, sve pohvale svima u Klubu.

Okusio je i prve pripreme pod vodstvom trenera Željka Kopića...
- Treninzi su intenzivniji i teži nego u klubovima u kojima sam dosad igrao. No, svi dajemo svoj maksimum, od prvog do zadnjeg, kako bi spremni dočekali kvalifikacije za Europsku ligu i početak prvenstva. Odigrali smo i nekoliko pripremnih utakmica u kojima smo prezentirali dobru igru i sigurno je da s optimizmom možemo dočekati prve službene utakmice.

Zadovoljan je ostvarenim u dosadašnjem dijelu...
- Ono što je najbitnije je da nema ozljeda, unatoč zahtjevnim pripremama. Imamo još sedam dana za osvježiti se i pripremiti za početak nove sezone. Zadovoljan sam kako sam se uklopio u sustav trenera Kopića koji mi je točno rekao što od mene očekuje na terenu. 

Spomenuo je i mlade igrače koji su se iskazali na ovogodišnjim ljetnim pripremama...
- Imamo mlade igrače koji su me pozitivno iznenadili. Nisam dugo vidio ovako mlade, a izuzetno kvalitetne igrače. Zaista je užitak igrati s njima, vjerujem da će mnogi od njih napraviti veliku karijeru.

Iščekuje i prvu europsku utakmicu na Poljudu...
- Jedva čekam doživjeti tu atmosferu, to grotlo o kojem su mi svi pričali. Nastupio sam jednom pred 25.000 ljudi, ali ovo iščekujem od trenutka kada mi je spomenuto da postoji mogućnosti dolaska u Hajduk...

19/7/2018 - 10:23 sati
Prva momčad
Foto: Robert Matić / hajduk.hr