Mobile menu

Dinko: Spreman sam preuzeti Ibrinu ulogu

 
21/1/2011 - 15:15 sati
Ostale vijesti

Dvadesetogodišnjeg Dinka Trebotića javnost već etiketira nasljednikom Senijada Ibričića. U 18 nastupa tijekom prvog dijela sezone mladi je Hajdukov veznjak potvrdio da se s pravom od njega očekuje puno. Novinari su ga izabrali za najboljeg igrača mjeseca studenog 2010. godine...

- Spreman sam preuzeti tu odgovornu ulogu, nastaviti tamo gdje je Ibričić stao. Vjerujem u sebe, te sam uvjeren kako će Hajduk na proljeće, bez obzira na njegov odlazak, biti barem jednako kvalitetan. Iskusniji smo za 31 utakmicu iz prvog dijela sezone, kvalitetno radimo, nema razloga da ne bude i bolji! - izjavio je danas Trebotić.

- Ibro će nam nedostajati, nema tu dvojbe, barem u početku, dok se ne priviknemo na igru bez njega. Mnogo utakmica je upravo on riješio svojim potezima, opravdao je Hajdukovu "desetku", no pred nama je jedno novo vrijeme, nova dokazivanja, siguran sam da smo puno naučili iz prvog dijela sezone te da ćemo biti i još snažniji.

U srijedu će Trebotić prvi put s Bijelima poletjeti u Tursku, kaže kako se već po početku priprema osjeća žestok ritam...
- Ovo je faza u kojoj su noge teške, krenulo se žustro, a u Turskoj će biti i još teže. No, cilj imamo, Dinamo nije neuhvatljiv, pet bodova se može sustići. Tko kaže da Zagrepčane ne možemo pobijediti u Maksimiru? Tijekom prvog dijela sezone smo odigrali nekoliko izvanrednih utakmica, čime smo dokazali da možemo puno. Imamo mladu momčad, ali pravo smo klapa, atmosfera je izvrsna, optimisti smo. Svjesni smo da nemamo pravo na kiks, da svaki poraz može značiti kraj nadanja, no to nam nije uteg, već samo dodatan motiv za još veći rad - zaključio je Dinko.

21/1/2011 - 15:15 sati
Ostale vijesti