Mobile menu
Dinamo - Hajduk UŽIVO na hajduk.hr!

Dinamo - Hajduk UŽIVO na hajduk.hr!

 
24/3/2010 - 10:16 sati
Prva momčad

Iz Zagreba: A. Bilić

Stigli su nogometaši Hajduka sinoć oko 21.30 sati u svoju sad već standardnu bazu u Zagrebu. Atmosfera u zagrebačkom hotelu gdje su smješteni je izvrsna, puni optimizma Bijeli iščekuju poslijepodnevnu prvu utakmicu polufinala Hrvatskog nogometnog kupa protiv Dinama u Maksimiru (17.30 sati).

Posljedice nes(p)retnog poraza od Lokomotive (2:1) hajdukovci su uspjeli gurnuti daleko od svijesti, svjesni u vlastite mogućnosti kreću po pozitivan rezultat koji bi im osigurao da uz potporu svojih navijača na Poljudu za dva tjedna naprave najveći korak ka osvajanju Kupa.

- Cilj nam je postići gol, a ne primiti ga - kazao je jučer trener Stanko Poklepović odgovarajući na pitanje o rezultatu s kojim bi bio zadovoljan nakon prvih 90 minuta polufinala.

Oporavio se Josip Skoko, bit će spreman za poslijepodnevni dvoboj, a ne bi trebalo iznenaditi ako iskusni Poklepović iznenadi formacijom koja će se suprotstaviti Dinamu...

Hajduk je u posljednja dva prvenstvena dvoboja izgubio pet bodova, golove je zabijao sam sebi, iz (nepostojećeg) penala, te u posljednjim trenucima igre. Istovremeno je bio uvjerljivo dominantan, no bez prave realizacije. Poklepović vjeruje kako će se greške u obrani ispraviti, a napad proraditi. Prije tih nesretnih dvoboja s Lokomotivom i Rijekom Hajduk je imao pet uzastopnih pobjeda...

Od 16.30 sati bit ćemo na maksimirskom stadionu, sve informacije već od tada možete pratiti UŽIVO na Hajdukovom portalu hajduk.hr!

24/3/2010 - 10:16 sati
Prva momčad