Mobile menu
Dimitrios Diamantakos novi je napadač Hajduka!

Dimitrios Diamantakos novi je napadač Hajduka!

 
5/7/2020 - 18:30 sati
Prva momčad
Foto: Robert Matić / Hajduk.hr
Dimitrios Diamantakos novi je napadač Hajduka!Dimitrios Diamantakos novi je napadač Hajduka!Dimitrios Diamantakos novi je napadač Hajduka!Dimitrios Diamantakos novi je napadač Hajduka!Dimitrios Diamantakos novi je napadač Hajduka!Dimitrios Diamantakos novi je napadač Hajduka!Dimitrios Diamantakos novi je napadač Hajduka!
Dimitrios Diamantakos novi je napadač Hajduka!

Dimitrios Diamantakos novi je igrač Hajduka, 27-godišnji grčki napadač potpisao je s Bijelima ugovor na tri godine, a stigao je kao slobodan igrač iz njemačkog drugoligaša St. Pauli. 

Diamantakos je u Split stigao uoči utakmice s Osijekom, a ekskluzivno je predstavljen u emisiji Hajduk Digital Live. 

- Jako sam sretan što sam napokon tu, dat ću sve od sebe da ispunimo klupske ciljeve. Znam što se od mene očekuje, to je puno golova, a ja se nadam da ću ispuniti očekivanja kluba velike tradicije kakav je Hajduk - istaknuo je novi napadač Bijelih koji će nositi dres s brojem 14. 

Karijeru je započeo u Olympiacosu, a u Grčkoj je nastupao još za Panionios, Aris i Ergotelis gdje je bio na posudbama. Zatim je 2015. godine otišao na posudbu u njemački Karlsruher SC koji je ubrzo otkupio njegov ugovor. U sezoni 2017/2018 prešao je u redove Vfl Bocuhma te na koncu u St. Pauli odakle je stigao u Hajduk. U netom završenoj sezoni upisao je 22 nastupa za St. Pauli i pri tom se 12 puta upisao u strijelce. 

Dimitriosu želimo dobrodošlicu te puno sreće i uspjeha u dresu Hajduka. 

5/7/2020 - 18:30 sati
Prva momčad
Foto: Robert Matić / Hajduk.hr