Mobile menu
Diamantakos odradio prvi trening s Bijelima

Diamantakos odradio prvi trening s Bijelima

 
7/7/2020 - 20:51 sati
Prva momčad
Foto: Robert Matić / Hajduk.hr
Diamantakos odradio prvi trening s BijelimaDiamantakos odradio prvi trening s BijelimaDiamantakos odradio prvi trening s BijelimaDiamantakos odradio prvi trening s BijelimaDiamantakos odradio prvi trening s BijelimaDiamantakos odradio prvi trening s BijelimaDiamantakos odradio prvi trening s BijelimaDiamantakos odradio prvi trening s BijelimaDiamantakos odradio prvi trening s BijelimaDiamantakos odradio prvi trening s BijelimaDiamantakos odradio prvi trening s BijelimaDiamantakos odradio prvi trening s BijelimaDiamantakos odradio prvi trening s Bijelima
Diamantakos odradio prvi trening s Bijelima

Novi napadač Bijelih Dimitrios Diamantakos odradio je danas prvi trening sa svojim novim suigračima na Poljudu. 

Hajdukovci se pod vodstvom trenera Igora Tudora i njegovog stručnog stožera pripremaju za najveći derbi hrvatskog nogometa koji je na rasporedu u nedjelju s početkom 21:05 sati na Maksimiru. 

Spomenimo da 27-godišnji Diamantakos do početka nove sezone nema pravo nastupa za Hajduk, ali redovito će trenirati s ostatkom momčadi. 

Nakon povrataka s posudbe u Puskás Akadémiji prvi trening s Bijelima odradio je i krilni napadač Adam Gyurcso, a on također nema pravo nastupa u aktualnoj sezoni. 

Dodajmo kako su na treningu odvojeno od ostatka momčadi radilii Stanko Jurić i Nihad Mujakić koji su na dobrom putu oporavka i povratka na travnjak.

Kako je izgledao današnji trening Bijelih pogledajte u priloženoj fotogaleriji...

7/7/2020 - 20:51 sati
Prva momčad
Foto: Robert Matić / Hajduk.hr