Mobile menu
Devetorica igrača Hajduka u reprezentativnim akcijama

Devetorica igrača Hajduka u reprezentativnim akcijama

 
10/11/2020 - 12:47 sati
Prva momčad
Foto: Robert Matić / Hajduk.hr

Devetorica igrača Hajduka sudjelovat će u reprezentativnim akcijama svojih nacionalnih vrsta u sljedeća dva tjedna koliko će trajati prvenstvena stanka. 

Hrvatska U-21 reprezentacija 12. studenog igra protiv Škotske u gostima te 17. studenog protiv Litve u Puli u okviru kvalifikacija za Europsko prvenstvo. Izbornik Igor Bišćan pozvao je trojicu Hajdukovih igrača - Marija Vuškovića, Davida Čolinu i Darka Nejašmića

Adam Gyurcso dobio je poziv za A reprezentaciju Mađarske koja će u periodu od 12. do 18. studenog odigrati tri utakmice. Mađarska reprezentacija sve tri utakmice igra na domaćem terenu, prvu protiv Islanda u sklopu kvalifikacija za Europsko prvenstvo, a zatim protiv Srbije i Turske u Ligi nacija. 

Kristian Dimitrov dobio je poziv za A reprezentaciju Bugarske koja od 11. do 18. studenog također igra tri utakmice - prijateljsku protiv Gibraltara na domaćem terenu te dvije utakmice Lige nacije, najprije protiv Finske kod kuće, a zatim protiv Irske u gostima. 

Darko Todorović pozvan je u A reprezentaciju Bosne i Hercegovine koja od 12. do 18. studenog igra tri utakmice - prijateljsku s Iranom kod kuće, zatim u gostima protiv Nizozemske u sklopu Lige nacija te posljednju protiv Italije kod kuće u okviru istog natjecanja. 

Nihad Mujakić pozvan je u U-21 reprezentaciju Bosne i Hercegovine za utakmicu kvalifikacija za Europsko prvenstvo protiv Belgije na domaćem terenu. 

Jani Atanasov pozvan je u U-21 reprezentaciju Sjeverne Makedonije za dvije utakmice kvalifikacija za Europsko prvenstvo - protiv Izraela u gostima te protiv Crne Gore kod kuće. 

Bassel Jradi pozvan je u A reprezentaciju Libanona koja u prijateljskoj utakmici igra protiv Bahreina. 

10/11/2020 - 12:47 sati
Prva momčad
Foto: Robert Matić / Hajduk.hr