Mobile menu
Devetorica hajdukovaca u nacionalnim selekcijama

Devetorica hajdukovaca u nacionalnim selekcijama

 
19/3/2024 - 12:57 sati
Prva momčad
Foto: Robert Matić / hajduk.hr

Devetorica igrača Hajdukove prve momčadi sudjelovat će u akcijama svojih nacionalnih selekcija tijekom predstojeće reprezentativne pauze. 

Ivan Perišić pozvan je za reprezentaciju Hrvatske koja će nastupiti na ACUD Cupu u Kairu. Izabranici Zlatka Dalića odmjerit će snage s Tunisom 22. ožujka, a u drugom polufinalu igrat će Egipat i Novi Zeland. Utakmica za treće mjesto na rasporedu je 25. ožujka, a finalni susret dan kasnije. 

Niko Sigur i Dominik Prpić konkuriraju za U-21 reprezentaciju Hrvatske. Mlada reprezentacija igra kvalifikacijske susrete za Europsko prvenstvo protiv Andore i Portugala. Obje utakmice igraju se u gostima, a na rasporedu su 21. i 26. ožujka. 

Hrvatska U-19 reprezentacija u Elitnom kolu kvalifikacija za EP igrat će protiv Rumunjske, Turske i Njemačke, a poziv su dobili Roko Brajković i Borna Buljan

Noa Skoko pozvan je u U-18 reprezentaciju koja će na prijateljskom turniru u Poreču odigrati tri utakmice. 

Ismael Diallo pozvan je u reprezentaciju Obale Bjelokosti koja će odigrati dva prijateljska susreta, najprije s Beninom 23. ožujka, a zatim i s Urugvajem tri dana kasnije. 

Aleksandar Trajkovski dobio je poziv izbornika reprezentacije Sjeverne Makedonije pred kojom su također dva prijateljska ogleda. Sjeverna Makedonija igra 22. ožujka s Moldavijom te tri dana kasnije s Crnom Gorom. 

Laszlo Kleinheisler konkurirat će za prijateljske utakmice u kojima Mađarska, 22. i 26. ožujka, igra protiv Turske i Kosova.

19/3/2024 - 12:57 sati
Prva momčad
Foto: Robert Matić / hajduk.hr