Mobile menu
Despotović: U Osijeku očekujem kvalitetnu utakmicu i nadam se pozitivnom ishodu

Despotović: U Osijeku očekujem kvalitetnu utakmicu i nadam se pozitivnom ishodu

 
1/10/2019 - 12:15 sati
Hajduk II
Foto: Robert Matić / hajduk.hr
Produžite svoje članstvo za 2020. godinu!

U 8. kolu 2. HNL, Hajduk II u srijedu gostuje u Osijeku. Prvo je to u nizu od tri uzastopna gostovanja Bijelih, ritam srijeda - nedjelja i daleka putovanja sigurno nisu nešto što bi trener Mario Despotović poželio da je mogao sastavljati raspored.

- Ovo je za nas možda i najteže gostovanje ove sezone. Utakmici prethodi daleko putovanje, a radi se o vrlo kvalitetnom protivniku. Trener Igor Tolić prakticira sustav 5-2-1-2, oni to vrlo dobro rade i izuzetno su mobilni u fazi napada. Morat ćemo mnogo trčati ako želimo odigrati kvalitetan presing. Faza napada također će nam biti jako zahtjevna jer je Osijek II vrlo dobro organizirana momčad koja zna što radi i kako treba braniti krilne pozicije i međuprostore. Ovo je prvo od tri uzastopna gostovanja, u jesenskoj polusezoni imamo dosta zahtjevan raspored i trudimo se igračima omogućiti adekvatan odmor između utakmica. Srećom, imamo kvalitetan i širok kadar, pa rotacijama uspjevamo zadržati svježinu i koncentraciju. U Osijeku očekujem kvalitetnu utakmicu i nadam se pozitivnom ishodu.

Utakmicu Osijek II – Hajduk II će suditi Ante Čulina iz Zagreba s pomoćnicima Ivanom  Jovićem također iz Zagreba i Vedranom Barkićem iz Dugog Sela. Četvrti sudac je Goran Pečarić iz Osijeka.

Utakmica Osijek II - Hajduk II igra se u srijedu u 16 sati, tekstualni prijenos možete pratiti putem našeg Twitter  kanala. 

1/10/2019 - 12:15 sati
Hajduk II
Foto: Robert Matić / hajduk.hr