Mobile menu
Despotović: Momci su pokazali svoj pobjednički mentalitet

Despotović: Momci su pokazali svoj pobjednički mentalitet

 
12/5/2018 - 20:24 sati
Akademija
Foto: Robert Matić/Hajduk.hr

Trener Hajdukovih juniora Mario Despotović nije krio zadovoljstvo načinom na koji je njegova momčad odigrala u briljantnoj pobjedi Bijelih protiv Lokomotive. Bijeli su slavili s uvjerljivih 6:0, a bila je to jedna od njihovih najboljih predstava ove sezone. 

- Odigrali smo jako dobru utakmicu, protiv Osijeka smo također kreirali jako puno šansi, ali nismo bili toliko konkretni u završnici. Gajimo napadački nogomet, a danas smo imali utrenirana tri scenarija koja su se mogla dogoditi na utakmici. Jako dobro smo se pripremili na sve što oni mogu napraviti, možda to zvuči čudno, ali mi ne bi pobjeđivali s takvim gol razlikama da se ne pripremamo za nekoliko različitih scenarija tijekom utakmice. Momci su jako dobro odradili sve ono što se od njih tražilo, bilo je dosta vruće i sada nam ostaje da se što bolje regeneriramo do sljedeće utakmice s Rudešom - kazao je Despotović nakon utakmice. 

Bila je ovo potpuno drukčija utakmice od one u kojoj je Lokomotiva nedavno izbacila Hajdukove juniore iz Hrvatskog kupa. 

- Igrači su sami isticali kako se žele revanširati za taj poraz u Hrvatskom kupu i odlično su reagirali u ovoj utakmici. U toj utakmici Lokomotiva je bila malo bolja od nas, danas smo mi bili mnogo uvjerljiviji.

Ovom pobjedom juniori su se vratili na vrh tablice, preostale su im još dvije utakmice i što se tiče naslova prvaka drže sudbinu u svojim rukama. 

- Ja nekoliko zadnjih tjedana uopće ne gledam tablicu, ne pratim rezultate i smatram da se mi moramo isključivo fokusirati na našu igru, na sljedeću utakmicu jer ovi momci imaju pobjednički mentalitet i jasno da žele dobiti svaku utakmicu. Na taj način moramo svi razmišljati, a na kraju sezone ćemo pogledati tablicu te ćemo biti sretni ako budemo na vrhu. Ako ne budemo nastavit ćemo raditi kao i do sada kako bi bili što bolji i kvalitetniji - zaključio je Despotović. 

12/5/2018 - 20:24 sati
Akademija
Foto: Robert Matić/Hajduk.hr