Mobile menu
Despotović: Bili smo efikasni, a posebno me veseli faza obrane

Despotović: Bili smo efikasni, a posebno me veseli faza obrane

 
25/8/2019 - 20:44 sati
Hajduk II
Foto: Robert Matić/hajduk.hr

Trener Hajduka II Mario Despotović bio je zadovoljan nakon prve ovosezonske domaće utakmice i uvjerljive pobjede Hajduka II nad Kustošijom od 4:0.

- Zadovoljan sam današnjom utakmicom, ali evo već u svlačionici prije ovog intervjua smo komentirali na koji način bismo mogli još poboljšati kretanja u dubinu, još više napadati i biti još direktniji. Mislim da smo na dobrom putu i veseli me što nam je faza obrane bila puno stabilnija nego na startu prvenstva, a na tome smo kroz ovaj tjedan dosta radili.

Novinari su posebno apostrofirali odličnu igru prednje linije.

- Pa sa svima sam zadovoljan, prednja linija ne može doći do izražaja ako nismo napravili sve predradnje počevši od zadnje linije. To podrazumijeva odvlačenje njihovih veznih igrača i kreiranje prostora. Sve kretnje osmišljene su tako da suigračima otvore željeni prostor i onda napadači imaju puno prostora za probijanje. Mislim da moramo još nekoliko kretnji sinkronizirati kako bismo bili bolji, ali danas sam bio apsolutno zadovoljan sa svim igračima.

Trener Bijelih odgovorio je i na zadnje pitanje novinara o predstojećem susretu u Zmijavcima protiv vodeće Croatije.

- Evo do ovog trenutka nisam ni razmišljao o tome tko je sljedeći protivnik, drago mi je da smo opet u Dalmaciji s protivnikom koji je ostvario stopostotni učinak. Nadam se punom stadionu, mi volimo takve utakmice i želim da svi uživaju u dobrom i lijepom nogometu – zaključio je trener Hajduka II.  

25/8/2019 - 20:44 sati
Hajduk II
Foto: Robert Matić/hajduk.hr