Mobile menu
Derbi na Poljudu: Hajduk u srijedu dočekuje Dinamo

Derbi na Poljudu: Hajduk u srijedu dočekuje Dinamo

 
1/3/2020 - 12:26 sati
Prva momčad
Foto: Miro Gabela / hajduk.hr
Sve vijesti vezane za temu "Hajduk - Dinamo (Z) 0:2 (Split, 4/3/2020)"

Nogometaši Hajduka vratili su se sinoć oko ponoć u Split nakon odigranog prvenstvenog dvoboja u Osijeku (0:0). Već danas trener Igor Tudor zajedno sa svojim stožerom isplanirao je novi trening na poljudskom stadionu. Naime, već u srijedu 4. ožujka Bijele čeka novi ispit u HT Prvoj ligi, na Poljudu se igra najveći derbi hrvatskom sporta u kojem će hajdukovci dočekati Dinamo. Početak susreta zakazan je za 19 sati, a ulaznice su u prodaji još od prošlog tjedna. Više možete pronaći OVDJE.

Bit će ovo treći međusobni sraz hajdukovaca i dinamovaca u ovoj sezoni. U prvom su Bijeli slavili rezultatom 1:0, a pogodak odluke pred gotovo 30.000 gledatelja na Poljudu postigao je Bassel Jradi u 56. minuti susreta. U drugom ogledu odigranom na Maksimiru rezultat je bio 1:1, a gol za Bijele postigao je Mijo Caktaš iz kaznenog udarca.

Tudorova momčad je u proljetnom dijelu sezone upisala tri pobjede, jedan remi i jedan poraz, dok je Dinamo ostvario četiri pobjede i jedan poraz. Hajdukovci su u četiri od pet odigranih susreta sačuvali mrežu netaknutom, vratar Josip Posavec primio je svega dva pogotka i to oba u Koprivnici kada su Bijeli imali igrača manje u polju. Vjerujemo da će se taj niz nastaviti i u srijedu na Poljudu...

1/3/2020 - 12:26 sati
Prva momčad
Foto: Miro Gabela / hajduk.hr