Mobile menu
Derbi na Poljudu: Hajduk protiv Dinama danas od 19 sati

Derbi na Poljudu: Hajduk protiv Dinama danas od 19 sati

 
21/10/2017 - 07:59 sati
Prva momčad
Foto: Miro Gabela / hajduk.hr
Sve vijesti vezane za temu "Hajduk - Dinamo (Z) 2:2 (Split, 21/10/2017)"

Danas se na Poljudu od 19 sati igra najveći derbi hrvatskog sporta, Hajduk protiv Dinama. Hajdukovci su u posljednja dva susreta upisali svih šest bodova (Inter i Cibalia), a danas na svom stadionu dočekuju svog najvećeg rivala.

Na konferenciji za medije uoči utakmice trener Hajduka Joan Carrillo rekao je da igrači shvaćaju važnost današnjeg susreta. Naravno, ako momčad bude bila na pravoj razini kao u brojnim europskim susretima koje su Bijeli odigrali proteklog ljeta, pozitivan rezultat tada ne bi smio doći u pitanje. 

Radili su Bijeli čitavi tjedan na taktičkom nivou, momčad je spremna i s nestrpljenjem iščekuje početni sudački zvižduk i huk Poljuda koji će biti snažan vjetar u leđa Carrillovim igračima. U momčad se nakon odrađene suspenzije vraća kapetan Zoran Nižić, a Hajdukovom treneru sinoć je na treningu na raspolaganju bio i napadač Hugo Almeida.

Sjeverna tribina, kao i dječji ulaz U rasprodani su za današnju utakmicu, a u prodaji su ostale zapadna i istočna tribina stadiona. Sve informacije o ulaznicama i prodajnim mjestima možete pronaći OVDJE. Djecu će, prije i za vrijeme utakmice, zabavljati službena maskota kluba - Rico.

Glavni sudac u najvećem derbiju bit će Tihomir Pejin iz Donjeg Miholjca, a pomagat će mu Goran Pataki iz Đakova i Borut Križarić iz Čakovca. Četvrti sudac je Jerko Crnčić iz Vrbovca, a dopunski suci su Igor Križarić iz Čakovca i igor Pajač iz Svetog Ivana Zeline. Delegat susreta je Ante Vučemilović iz Osijeka, a kontrolor suđenja Draženko Kovačić iz Križevaca.

#svinaderbi #svinapoljud

21/10/2017 - 07:59 sati
Prva momčad
Foto: Miro Gabela / hajduk.hr