Mobile menu
Derbi na Poljudu: Hajduk protiv Dinama danas od 16:30 sati

Derbi na Poljudu: Hajduk protiv Dinama danas od 16:30 sati

 
29/9/2018 - 08:56 sati
Prva momčad
Foto: Robert Matić / hajduk.hr
Sve vijesti vezane za temu "Hajduk - Dinamo (Z) 0:0 (Split, 29/9/2018)"

Danas se na Poljudu od 16:30 sati igra najveći derbi hrvatskog sporta, Hajduk protiv Dinama. Hajdukovci su u posljednja dva prvenstvena susreta upisali svih šest bodova (Rudeš i Istra 1961), a u međuvremenu su igrači Zorana Vulića ostvarili prolaz u 1/8 finala Kupa (pobjeda protiv Vrapčea).

Dobra je atmosfera u redovima Bijelih, a motiva uoči današnjeg derbija zasigurno ne nedostaje. Hajdukov trener je na konferenciji za medije rekao da želi da momčad igra hajdučki, uz veliku dozu agresivnosti na terenu i da će učiniti sve ne bi li njegovi igrači priveli susret u svoju korist. Imat će hajdukovci i veliku podršku s poljudskih tribina, očekuje se veliki broj gledatelja koji će od prve sekunde dati Bijelima dodatni impuls u nastojanju da osvoje sva tri boda. Ulaznice su i dalje u prodaji, a sve informacije možete pronaći OVDJE .

- Tri vezane pobjede daju nam optimizam pred derbi. Poslije negativne serije na početku sezone, treba još malo vremena da se neke stvari poslože. Mislim da smo na pravom putu, ima još prostora za napredak i vjerujemo da ćemo se kroz idući period u potpunosti stabilizirati. Teško nam je danas bilo što obećati, jedino što mi znamo je da smo spremni za Dinamo i da se veselimo toj utakmici. Siguran san da će publika prepoznati naš trud i želju tijekom svih 90 minuta. Ovo je Hajduk, igramo na Poljudu, bit će puno ljudi što će nam dati veliki vjetar u leđa. Vjerujem da ćemo na kraju biti svi sretni i zadovoljni. - poručio je uoči susreta čuvar mreže Bijelih Josip Posavec.

Glavni sudac utakmice je Ivan Bebek iz Rijeke, pomoćnici su mu Tomislav Petrović iz Valpova i Miro Grgić iz Osijeka, a četvrti sudac je Goran Pataki iz Đakova. Dodatni suci su Marin Vidulin iz Kanfanara i Dario Bel iz Osijeka. 

29/9/2018 - 08:56 sati
Prva momčad
Foto: Robert Matić / hajduk.hr