Mobile menu
Derbi na Poljudu: Hajduk protiv Dinama u posljednjem kolu jesenskog dijela

Derbi na Poljudu: Hajduk protiv Dinama u posljednjem kolu jesenskog dijela

 
17/12/2016 - 08:20 sati
Prva momčad
Foto: Miro Gabela / hajduk.hr
Sve vijesti vezane za temu "Hajduk - Dinamo 0:1 (Poljud, 17/12/2016)"

Nogometaši Hajduka danas od 15 sati u 20. kolu MAXtv Prve lige u najvećem derbiju hrvatskog sporta dočekuju momčad Dinama. Tekstualni prijenos susreta na Poljudu možete pratiti uživo putem našeg službenog Twittera. Bijeli se treći put ove sezone susreću s Modrima, u prvom dvoboju Dinamo je slavio, a u drugom ogledu odigranom na Maksimiru rezultat je bio 0:0.

Raspoloženje u momčadi je izvrsno, a igrači s nestrpljenjem iščekuju početni udarac u današnjem ogledu protiv Zagrepčana, posljednjem prvenstvenom susretu jesenskog dijela sezone. Poslije odrađenog treninga na glavnom travnjaku poljudskog stadiona trener Joan Carrillo u karantenu je poveo 18 igrača koji će se danas suprotstaviti Modrima.

Trener Carrillo po prvi put će povesti momčad na Poljudu u velikom derbiju, a uoči same utakmice je rekao:

- Vjerujem u svoju momčad i ovo je trenutak da pokažu karakter.

Pravdu u današnjem derbiju Hajduka i Dinama dijelit će Mario Zebec iz Cestice koji je sudio u prvom poljudskom ogledu odigranom u kolovozu. Pomagat će mu Tomislav Petrović iz Valpova i Miro Grgić iz Osijeka. Četvrti sudac je Igor Pajač iz Svetog Ivana Zeline, a dopunski suci su Dalibor Conjar iz Osijeka i Marko Matoc iz Zaprešića.

Ako još nekim slučajem niste osigurali svoje mjesto na tribini za današnji derbi, kliknite OVDJE.

17/12/2016 - 08:20 sati
Prva momčad
Foto: Miro Gabela / hajduk.hr