Mobile menu
Derbi na Poljudu: Hajduk protiv Dinama danas od 19 sati

Derbi na Poljudu: Hajduk protiv Dinama danas od 19 sati

 
10/8/2016 - 09:22 sati
Prva momčad
Sve vijesti vezane za temu "Hajduk - Dinamo 0:4 (Split, 10/8/2016)"

U derbi utakmici 2. kola MAXtv Prve lige Hajduk danas s početkom u 19 sati na Poljudu dočekuje zagrebački Dinamo. Tekstualni prijenos utakmice možete pratiti na Hajdukovom službenom Twitter profilu.

Momčad Marijana Pušnika u iznimno pozitivnom je tonusu, hajdukovci su odigrali sedam službenih utakmica. Nakon uvodnog remija u Iasiju, Bijeli su nanizali šest uzastopnih pobjeda. Hajdukovci su puni samopouzdanja pred današnji derbi, respektiraju suparnika, ali žele nastaviti pobjednički niz.

U najavi derbija trener Pušnik rekao je da će igračima prenijeti pozitivnu energiju, ali da i oni sami znaju da je igrati derbi pred puni Poljudom čast, ponos i privilegija.

Pravdu na Poljudu će dijeliti Mario Zebec iz Cestice, dok će mu pomoćnici biti Miro Grgić iz Osijeka te Borut Križarić iz Čakovca. Četvrti sudac je Igor Križarić iz Čakovca.

Delegat susreta je Domagoj Kolesarić iz Osijeka, a kontrolor suđenja Domagoj Vučkov iz Rijeke.

Ulaznica ima još u prodaji, ali samo za istočnu, zapadnu i južnu tribinu. Sjeverna tribina je RASPRODANA . Sve o ulaznicama i prodajnim mjestima možete pronaći OVDJE .

10/8/2016 - 09:22 sati
Prva momčad