Mobile menu
Derbi na Maksimiru: Hajduk protiv Dinama danas od 15 sati

Derbi na Maksimiru: Hajduk protiv Dinama danas od 15 sati

 
18/2/2018 - 08:10 sati
Prva momčad
Foto: Robert Matić / hajduk.hr
Sve vijesti vezane za temu "Dinamo (Z) - Hajduk 0:1 (Zagreb, 18/2/2018)"

U drugom kolu nastavka proljetnog dijela sezone nogometaši Hajduka gostuju na Maksimiru protiv Dinama u najvećem derbiju hrvatskog sporta. Utakmica 22. kola HT Prve lige igra se danas s početkom u 15 sati. 

Visokom pobjedom u Vinkovcima (5:0). Bijeli su potvrdili izvrsnu formu započetu još sredinom studenog otkako je na klupu sjeo trener Željko Kopić. Hajdukov strateg na konferenciji za medije uoči susreta najavio je da vjeruje da će navijači vidjeti dobar kvalitetan i odlučan Hajduk koji će igrati napadački kao i u dosadašnjim ogledima otkako je prije nešto od tri mjeseca preuzeo kormilo Bijelih. Tri gola u prosjeku u posljednjih sedam susreta (gol-razlika 21:4) jasan su pokazatelj tendencije Hajdukove igre koju će Kopićeva momčad, vjerujemo, prikazati i u današnjem derbiju.

U odnosu na prošli prvenstveni dvoboj u Vinkovcima u kadru s momčadi su i nova pojačanja Bijelih Steliano Filip i Adam Gyurcso. Mario Tičinović će pravo nastupa imati za šest dana kada hajdukovci protiv Slaven Belupa igraju prvi domaći ogled na Poljudu.

Glavni sudac u najvećem derbiju hrvatskog sporta bit će Tihomir Pejin iz Donjeg Miholjca koji je pravdu dijelio u prošlom poljudskom srazu (2:2). Pomagat će mu Tomislav Petrović iz Valpova i Miro Grgić iz Osijeka. Četvrti sudac je Goran Pataki iz Osijeka, a dopunski suci su Mario Zebec iz Cestice i Igor Križarić iz Čakovca.

18/2/2018 - 08:10 sati
Prva momčad
Foto: Robert Matić / hajduk.hr