Mobile menu
Derbi na Maksimiru: Hajduk danas u 18 sati igra protiv Dinama

Derbi na Maksimiru: Hajduk danas u 18 sati igra protiv Dinama

 
22/11/2019 - 07:40 sati
Prva momčad
Foto: Robert Matić / Hajduk.hr
Sve vijesti vezane za temu "Dinamo (Z) - Hajduk 1:1 (Zagreb, 22/11/2019)"

Nogometaši Hajduka danas od 18 sati igraju protiv Dinama na Maksimiru u najvećem derbiju hrvatskog nogometa. Bijeli ovaj dvoboj dočekuju s druge pozicije na tablici s osvojenih 30 bodova nakon 15 odigranih kola dok je njihov današnji suparnik prvi s 34 osvojena boda u 14 odigranih susreta. 

- Dinamo je momčad koja ima jako širok kadar, imaju igrače visoke klase i igraju Ligu prvaka, ali pobjeda protiv najvećeg rivala je uvijek poseban motiv za sve nas. Idemo odigrati najbolje što možemo, respektiramo ih, ali straha nema, vidjet ćemo kako će na kraju završiti - kazao je trener Bijelih Damir Burić na konferenciji za medije uoči derbija. 

Strateg Bijelih danas ne može računati na ozlijeđene Filipa Bradarića, Josipa Juranovića, Josipa Posaveca, Marija Vuškovića te Jaira koji mora odraditi kaznu zbog isključenja na prethodnom susretu. Također treba istaknuti da je i Darko Nejašmić pod upitnikom za ovu utakmicu. 

Podsjetimo, Hajduk i Dinamo su se već susreli ove sezone u derbiju odigranom na Poljudu u kolovozu ove godine. Bijeli su slavili s 1:0, a jedini pogodak na utakmici postigao je Bassel Jradi

Glavni sudac utakmice je Ivan Bebek, asistirat će mu Goran Pataki, Vedran Đurak, Marko Matoc, Marin Vidulin i Goran Loparac

22/11/2019 - 07:40 sati
Prva momčad
Foto: Robert Matić / Hajduk.hr