Mobile menu
Derbi na Maksimiru: Hajduk protiv Dinama danas od 15 sati

Derbi na Maksimiru: Hajduk protiv Dinama danas od 15 sati

 
22/4/2017 - 07:00 sati
Prva momčad
Foto: Miro Gabela / hajduk.hr
Sve vijesti vezane za temu "Dinamo (Z) - Hajduk 0:2 (Zagreb, 22/04/2017)"

U 29. kolu MAXtv Prve lige hajdukovci danas od 15 sati gostuju u Maksimiru protiv Dinama u najvećem derbiju hrvatskog sporta. U posljednjem maksimirskom ogledu ovih momčadi u listopadu prošle godine golova nije bilo.

Među kandidate za sraz s Dinamom vraća se Hamza Barry koji je zbog tri žuta kartona propustio posljednji prvenstveni susret protiv Cibalije. Zbog viroze, s momčadi u četvrtak i petak nije trenirao napadač Franck Ohandza koji nije u kadru za današnji ogled, no trebao bi biti spreman za Gradski derbi protiv Splita.

Na put u Zagreb krenulo je 20 igrača koji će konkurirati u današnjem susretu, a ozračje u momčadi je dobro, upravo onakvo kakvo i treba biti pred najveći derbi. Trener Hajduka Joan Carrillo u najavi dvoboja rekao je kako je za pobjedu u derbiju potrebno znanje, snaga i osobnost i to je jedini put za ostvariti dobar rezultat.

Dvoboj između Dinama i Hajduka na Maksimiru sudit će Ante Vučemilović-Šimunović iz Osijeka, pomoćnici su mu Tomislav Petrović iz Valpova i Miro Grgić iz Osijeka, a kontrolor suđenja je Alen Gerek iz Zaboka. Vučemilović je Bijelima sudio jednom ove sezone, u susretu s Lokomotivom prije nešto više od mjesec dana.

Četvrti sudac je Goran Pataki iz Đakova, a dopunski suci su Mario Zebec iz Cestice i Igor Križarić iz Čakovca. Delegat susreta je Darko Kolesarić iz Osijeka, a kontrolor suđenja Alen Gerek iz Zaboka.

Tekstualni prijenos dvoboja možete pratiti na našem službenom Twitter profilu

22/4/2017 - 07:00 sati
Prva momčad
Foto: Miro Gabela / hajduk.hr