Mobile menu
Delegacija Hajduka boravila u Pragu

Delegacija Hajduka boravila u Pragu

 
11/5/2022 - 19:03 sati
Prva momčad

Predsjednik Uprave Lukša Jakobušić, sportski direktor Mindaugas Nikoličius te voditelj Akademije HNK Hajduk “Luka Kaliterna” Boro Primorac boravili su danas u Pragu i odradili nekoliko poslovnih sastanka zajedno s g. Radimom Haluzom i g. Goranom Đurićem, članovima Uprave našeg sponzora i partnera, tvrtke SuperSport, čiji su vlasnici češki poslovni ljudi. Uzvratni posjet dogovoren je u tjednu uoči finala Kupa. 

Čelnici Hajduka iskoristili su poslovni boravak u Pragu i za posjet legendarnoj pivnici "U Fleku", mjestu gdje se začela sama ideja o osnivanju Hajduka.


Niz sastanaka u češkoj prijestolnici okončan je s čelnim ljudima Sparte Prag gdje funkciju sportskog direktora obavlja bivši legendarni igrač i češki reprezentativac Tomáš Rosický. Razveselio se Rosicky kada je ugledao svog bivšeg trenera u Arsenalu, Boru Primorca koji mu je tom prigodom poklonio novi bijeli Hajdukov dres za osmogodišnjeg sina. Razgovaralo se o brojnim tematikama unutar sportskih segmenta obaju klubova, posebno vezanih uz prvu momčad i Akademiju gdje postoji prostora za širi vid suradnje. 

Čelni ljudi bili su gosti i na prvenstvenom susretu češke lige Sparta Prag - Slovacko.

11/5/2022 - 19:03 sati
Prva momčad