Mobile menu
Delegacija Bijelih uoči utakmice u Petrinji posjetila ŠNK Hajduk Sela

Delegacija Bijelih uoči utakmice u Petrinji posjetila ŠNK Hajduk Sela

 
25/9/2019 - 13:07 sati
Klub
Foto: Miro Gabela / Hajduk.hr
Sve vijesti vezane za temu "Mladost Petrinja - Hajduk 0:2 (Petrinja, 25/9/2019)"
Posjet ŠNK Hajduk SelaPosjet ŠNK Hajduk SelaPosjet ŠNK Hajduk SelaPosjet ŠNK Hajduk Sela
Posjet ŠNK Hajduk Sela

Delegacija HNK Hajduk posjetila je ŠNK Hajduk Sela u srijedu uoči utakmice 1/16 finala Hrvatskog nogometnog kupa u kojoj će Bijeli igrati protiv trećeligaša Mladosti u Petrinji. 

Uprava amaterskog kluba ŠNK Hajduk Sela koji se natječe u 1.ŽNL odmah nakon ždrijeba Hrvatskog nogometnog kupa uputila je poziv Bijelima kojem su se rado odazvali predsjednik Uprave Marin Brbić, predsjednik Nadzornog odbora Benjamin Perasović te članovi Nadzornog odbora Marko Mustapić i Tin Laušić koji su prilikom srdačnog susreta uručili prigodne poklone predstavnicima kluba iz Sela. 

Bijele su u ime ŠNK Hajduk Sela dočekali predsjednik kluba Tomislav Piškor, tajnik Davor Drvodelić, trener mlađih uzrasnih kategorija Lucijan Vesely i kapetan seniorske momčadi Dino Zbačnik

ŠNK Sela je amaterski klub koji se nalazi nedaleko od Siska, osnovan je 1946. godine pod nazivom NK Radost Sela, a 1958. godine promijenili su ime po uzoru na HNK Hajduk. Kako su nam kazali domaćini veliki broj stanovnika Sela navijači su Bijelih. 

25/9/2019 - 13:07 sati
Klub
Foto: Miro Gabela / Hajduk.hr