Mobile menu
Debi trenera Oreščanina: Hajduk protiv Rudeša u Kranjčevićevoj

Debi trenera Oreščanina: Hajduk protiv Rudeša u Kranjčevićevoj

 
1/12/2018 - 09:24 sati
Prva momčad
Foto: Robert Matić / Hajduk.hr
Sve vijesti vezane za temu "Rudeš - Hajduk 1:4 (Zagreb, 1/12/2018)"

Nogometaši Hajduka danas od 17.30 sati igraju protiv Rudeša u Kranjčevićevoj u sklopu 16. kola HT Prve lige. Bit će to debi na klupi Bijelih za novog trenera  Sinišu Oreščanina koji je ovog tjedna preuzeo kormilo prve momčadi. 

- Prvi dojam nakon tri odrađena treninga je da samo se dobro organizirali, uspjeli smo se približiti igračima sa svojom idejom nogometa i povratne informacije su jako dobre. Ulazimo s gardom da želimo dominirati i kontrolirati utakmicu u sve četiri faze nogometne igre. Najveću mirnoću mi daje momčadi, moram ih pohvaliti, tu je 70 ili 80 posto karakternih momaka i vidim jako puno prostora za napredak - kazao je strateg Bijelih na konferenciji za medije uoči utakmice s Rudešom. 

Oreščanin za ovaj susret ne može računati na ozlijeđene Borju Lopeza, Dina Beširovića, Josipa Posavca i Tomislava Duku, dok je Ahmeda Saida koji je zadobio lakšu povredu i Hamzu Barryja koji se tek oporavio, odlučio sačuvati do dvoboja s Osijekom. Također u kadru nema ni Stanka Jurića koji mora odraditi suspenziju zbog tri žuta kartona. 

Na popisu igrača koji konkuriraju za današnji dvoboj nalazi se sljedećih 20 igrača: 

4 Božo Mikulić, 6 Darko Nejašmić, 7 Ádám Gyurcsó, 8 Mirko Ivanovski, 10 Mijo Caktaš, 11 Michele Šego, 13 Goran Blažević, 15 Ante Palaversa, 17 Josip Juranović, 19 Ivan Delić, 21 Jairo de Macedo da Silva, 25 Emir Sahiti, 29 Stipe Vučur, 31 André Fomitschow, 32 Fran Tudor, 33 Domagoj Bradarić, 34 Ardian Ismajli, 40 Marin Ljubić, 91 Tonio Teklić i 93 Bassel Jradi.

Glavni sudac utakmice je Marko Matoc iz Zaprešića, pomoćnici su mu Nikola Kečkiš iz Virovitice i Nikola Stolnik iz Varaždina, a četvrti sudac je Tomislav Bionda iz Zaprešića. 

1/12/2018 - 09:24 sati
Prva momčad
Foto: Robert Matić / Hajduk.hr