Mobile menu
Darko Todorović novi je igrač Hajduka!

Darko Todorović novi je igrač Hajduka!

 
11/8/2020 - 14:30 sati
Prva momčad
Foto: Robert Matić / hajduk.hr
Darko Todorović novi je igrač Hajduka!Darko Todorović novi je igrač Hajduka!Darko Todorović novi je igrač Hajduka!Darko Todorović novi je igrač Hajduka!Darko Todorović novi je igrač Hajduka!Darko Todorović novi je igrač Hajduka!Darko Todorović novi je igrač Hajduka!Darko Todorović novi je igrač Hajduka!Darko Todorović novi je igrač Hajduka!Darko Todorović novi je igrač Hajduka!
Darko Todorović novi je igrač Hajduka!

Darko Todorović novi je igrač Hajduka, 23-godišnji desni bek stiže iz Red Bull Salzburg na jednogodišnju posudbu s pravom otkupa ugovora. Treninzima prve momčadi priključit će se odmah, a nosit će dres s brojem 55.  Pravo nastupa ima već u nedjelju kada Hajduk na Poljudu igra protiv Istre 1961.

Todorović je rođen u Bijeljini u Bosni i Hercegovini, a karijeru je započeo u Slobodi iz Tuzle u čijim je redovima upisao i prvi seniorski nastup. Prije dvije godine prešao je u redove Red Bull Salzburg za koji je upisao 12 nastupa, a prošlu sezonu proveo je na posudbi u njemačkom drugoligašu Holstein Kiel gdje je upisao devet nastupa. 

Darko je bio redoviti član mlađih uzrasnih kategorija reprezentacije Bosne i Hercegovine, a upisao je i 10 nastupa za A reprezentaciju. 

- Hajduk je jedna stepenica više u mojoj karijeri, znam gdje samo došao, svjestan sam što Hajduk ovdje znači i nadam se će ova suradnja biti na obostrano zadovoljstvo - između ostalog je istaknuo novi igrač Bijelih nakon potpisa ugovora, a više pogledajte u videoprilogu.

Darku želimo puno sreće i uspjeha u Hajdukovom dresu!

11/8/2020 - 14:30 sati
Prva momčad
Foto: Robert Matić / hajduk.hr