Mobile menu
Darko Nejašmić: Izuzetno respektiramo protivnika, ali znamo svoj cilj

Darko Nejašmić: Izuzetno respektiramo protivnika, ali znamo svoj cilj

 
27/7/2019 - 21:20 sati
Prva momčad
Foto: Miro Gabela / hajduk.hr
Sve vijesti vezane za temu "Varaždin - Hajduk 0:3 (Varaždin, 28/7/2019)"

Nešto više od 24 sata prije početka susreta 2. kola HT Prve lige stigli su nogometaši Hajduka u Varaždin gdje ih sutra od 20 sati očekuje dvoboj protiv istoimenog novog člana prvoligaškog društva u sezoni 2019/2020. Bijeli su u prvenstvu startali s tri boda zahvaljujući pobjedi protiv Istre 1961 (2:0), a u nedjelju će igrači Damira Burića pokušati učiniti isto protiv motiviranog protivnika koji će nakon dugo vremena prvi put pred svojom publikom igrati u najelitnijem rangu. Važnosti susreta svjestan je i standardni veznjak Bijelih Darko Nejašmić.

- Svjesni smo da nas čeka motivirani protivnik koji je ove sezone ušao u prvoligaško društvo i sigurno je da će i oni pokušati igrati agresivnije od prve minute. No, neovisno o tome znamo svoj cilj u ovom dvoboju, postavit ćemo se napadački, nametnut ćemo svoju igru od početka i krenuti po ono što smo došli, tri boda.

Novi trener Burić s momčadi je sedam dana, a cijeli tjedan hajdukovci su radili na novim taktičkim zamislima u igri i podizanju intenziteta...

- Novi trener je donio neke svoje ideje i taktičke zamisli koje smo pripremali čitavi tjedan, s obzirom na to da smo prije Istre 1961 imali samo dva treninga. Vjerujem da ćemo sve ono što smo radili prikazati već sutra na travnjaku.

Dvadesetogodišnji veznjak ima iskustvo igranja protiv Varaždinaca, proteklih se sezona dosta puta susreo s njima dok je bio član druge momčadi. 

- Postavit ćemo se napadački od prve minute, izuzetno respektiramo protivnika, igrao sam protiv njih prošle sezone u drugoj ligi i znam koliko mogu biti neugodni. Imaju dobre, iskusne igrače, ali bez obzira na to vjerujem da ćemo uz punu podršku naših navijača doći do nova tri boda i samim time još više podignuti atmosferu u momčadi. - zaključio je Nejašmić za kraj.

27/7/2019 - 21:20 sati
Prva momčad
Foto: Miro Gabela / hajduk.hr