Mobile menu
Dario Špikić i Jurica Pršir novi su igrači Hajduka!

Dario Špikić i Jurica Pršir novi su igrači Hajduka!

 
17/6/2018 - 19:30 sati
Prva momčad
Foto: Robert Matić/Hajduk.hr
Špikić i Pršir novi igrači HajdukaŠpikić i Pršir novi igrači HajdukaŠpikić i Pršir novi igrači HajdukaŠpikić i Pršir novi igrači Hajduka
Špikić i Pršir novi igrači Hajduka

Dario Špikić i Jurica Pršir novi su igrači Hajduka, obojica stižu iz zagrebačkog Dinama, a s Bijelima su potpisali trogodišnje profesionalne ugovore. 

Špikić je 19-godišnji krilni napadač, redovni U-19 reprezentativac Hrvatske, koji je nogometnu karijeru započeo u NK Kurilovec. Ubrzo je prešao u redove Dinama, a prošle sezone nastupao je za Dinamo II u Drugoj HNL.

- Presretan sam što sam potpisao za Hajduk, instituciju za koju se zna što predstavlja u Hrvatskoj i šire. Vjerujem da ću se što prije uklopiti u momčad, iz reprezentacije poznajem dosta Hajdukovih mladih igrača tako da sam siguran kako ćemo se odlično razumijeti. Dat ću sve od sebe da se dokažem treneru i njegovim suradnicima te da svojim radom i zalaganjem opravdam njihovo povjerenje - kazao je novi krilni napadač Bijelih. 

Jurica Pršir 18-godišnji je veznjak koji je svoje prve nogometne korake započeo u NK Zagreb odakle je s 13 godina prešao u redove Dinama gdje je također prošao sve selekcije do juniora. Pršir je bio redoviti član svih mladih reprezentacija Hrvatske, a trenutno nastupa za U-19 reprezentaciju čiji je kapetan. 

- Drago mi je što sam došao u Hajduk, klub s velikom tradicijom i odličnim navijačima tako da jedva čekam svoj prvi nastup na poljudskom stadionu. Ovdje su me svi sjajno dočekali, prvi dojmovi su više nego dobri i na meni je sada da se maksimalno fokusiram na klupske i svoje ciljeve. Uvjeren sam da je ovo odlična sredina za daljnji razvitak, zahvaljujem se svima na povjerenju i nadam se da ću svojim igrama dokazati kako sam ga zaslužio - zaključio je Pršir. 

Dario i Jurica, dobrodošli u Hajduk!

17/6/2018 - 19:30 sati
Prva momčad
Foto: Robert Matić/Hajduk.hr