Mobile menu
Darijo Srna posjetio Hajduk: ''Hvala predsjedniku i cijelom Klubu. Ovakva pomoć zaista puno znači''

Darijo Srna posjetio Hajduk: ''Hvala predsjedniku i cijelom Klubu. Ovakva pomoć zaista puno znači''

 
1/4/2022 - 15:45 sati
Klub
Foto: Robert Matić / hajduk.hr
Darijo Srna posjetio HajdukDarijo Srna posjetio HajdukDarijo Srna posjetio HajdukDarijo Srna posjetio HajdukDarijo Srna posjetio HajdukDarijo Srna posjetio HajdukDarijo Srna posjetio HajdukDarijo Srna posjetio HajdukDarijo Srna posjetio HajdukDarijo Srna posjetio HajdukDarijo Srna posjetio HajdukDarijo Srna posjetio HajdukDarijo Srna posjetio Hajduk
Darijo Srna posjetio Hajduk

Bivši igrač Hajduka, a današnji sportski direktor Šahtara iz Donjecka, Darijo Srna posjetio je danas Hajduk gdje ga je dočekao predsjednik Uprave Lukša Jakobušić. Srna je došao u društvu generalnog menadžera Šahtara Sergeja Palkina te je zahvalio Hajduku na svemu što čini za djecu iz akademije ukrajinskog kluba. 

- Vratio sam se u svoju prvu kuću, a to je Hajduk. Znamo kakva je situacija u Ukrajini. Došao sam se osobno zahvaliti predsjedniku Hajduka i cijelom Klubu koji su primili cijelu našu Akademiju, preko 80 djece. Svima od srca jedno veliko hvala. Ovakva pomoć u ovakvom trenutku stvarno puno znači - rekao je Srna prilikom dolaska na Poljud. 

Hajduk je, što je već poznato, dao na korištenje svoje terene za treniranje te svu organizacijsku i logističku podršku kako bi preko 80-ak djece zajedno s trenerima i osobljem imala što mirnije i sigurnije uvjete rada i treninga u teškim vremenima za njihov narod. 

- Nismo ništa drugačiji od normalnih ljudi koji zdravo razmišljaju. U našem DNK Kluba stoji ''Prkos moćnome, zaštita slabome.'' Naša je obveza pomoći prijateljima u nevolji, ono što je nama dostupno to je i njima. Razgovaramo o nekim drugim projektima, onim većima, i što bude trebalo pomoći, pomoći ćemo. - naglasio je predsjednik Uprave HNK Hajduk Lukša Jakobušić.

Djeca su smještena u hotelu u Duilovu, a s njima je i voditelj Akademije Edgar Cardozo. Djeca su s treninzima počela od srijede na pomoćnim terenima, a nastavit će i u narednim danima kroz suradnju i pruženu ruku Hajduka koji im je svakodnevno na raspolaganju.

- Vrlo smo sretni što smo ih ugostili, učinili smo sve da se osjećaju kao kod kuće, dali smo im sve na raspolaganje što je u našoj mogućnosti. Želimo im sve najbolje da se osjećaju dobro, mi ćemo im dati terene te svu moguću podršku - rekao je voditelj Akademije HNK Hajduk ''Luka Kaliterna'', Boro Primorac.

Cijeli prilog pogledajte na Hajduk Digital TV. 

1/4/2022 - 15:45 sati
Klub
Foto: Robert Matić / hajduk.hr