Mobile menu
Danijel Subašić: Bio je ovo zadnji izlazak na teren, ali najljepši od svih

Danijel Subašić: Bio je ovo zadnji izlazak na teren, ali najljepši od svih

 
28/5/2023 - 21:43 sati
Prva momčad
Foto: Robert Matić i Miro Gabela / Hajduk.hr
Sve vijesti vezane za temu "Hajduk - Šibenik 3:0 (Split, 28/5/2023)"
Suba hvala ti na svemu: Oproštaj legendarnog vratara od aktivnog igranja nogometaSuba hvala ti na svemu: Oproštaj legendarnog vratara od aktivnog igranja nogometaSuba hvala ti na svemu: Oproštaj legendarnog vratara od aktivnog igranja nogometaSuba hvala ti na svemu: Oproštaj legendarnog vratara od aktivnog igranja nogometaSuba hvala ti na svemu: Oproštaj legendarnog vratara od aktivnog igranja nogometaSuba hvala ti na svemu: Oproštaj legendarnog vratara od aktivnog igranja nogometaSuba hvala ti na svemu: Oproštaj legendarnog vratara od aktivnog igranja nogometaSuba hvala ti na svemu: Oproštaj legendarnog vratara od aktivnog igranja nogometaSuba hvala ti na svemu: Oproštaj legendarnog vratara od aktivnog igranja nogometaSuba hvala ti na svemu: Oproštaj legendarnog vratara od aktivnog igranja nogometaSuba hvala ti na svemu: Oproštaj legendarnog vratara od aktivnog igranja nogometaSuba hvala ti na svemu: Oproštaj legendarnog vratara od aktivnog igranja nogometaSuba hvala ti na svemu: Oproštaj legendarnog vratara od aktivnog igranja nogometaSuba hvala ti na svemu: Oproštaj legendarnog vratara od aktivnog igranja nogometaSuba hvala ti na svemu: Oproštaj legendarnog vratara od aktivnog igranja nogometaSuba hvala ti na svemu: Oproštaj legendarnog vratara od aktivnog igranja nogometaSuba hvala ti na svemu: Oproštaj legendarnog vratara od aktivnog igranja nogometaSuba hvala ti na svemu: Oproštaj legendarnog vratara od aktivnog igranja nogometaSuba hvala ti na svemu: Oproštaj legendarnog vratara od aktivnog igranja nogometaSuba hvala ti na svemu: Oproštaj legendarnog vratara od aktivnog igranja nogometaSuba hvala ti na svemu: Oproštaj legendarnog vratara od aktivnog igranja nogometaSuba hvala ti na svemu: Oproštaj legendarnog vratara od aktivnog igranja nogometaSuba hvala ti na svemu: Oproštaj legendarnog vratara od aktivnog igranja nogometaSuba hvala ti na svemu: Oproštaj legendarnog vratara od aktivnog igranja nogometaSuba hvala ti na svemu: Oproštaj legendarnog vratara od aktivnog igranja nogometaSuba hvala ti na svemu: Oproštaj legendarnog vratara od aktivnog igranja nogometaSuba hvala ti na svemu: Oproštaj legendarnog vratara od aktivnog igranja nogometaSuba hvala ti na svemu: Oproštaj legendarnog vratara od aktivnog igranja nogometaSuba hvala ti na svemu: Oproštaj legendarnog vratara od aktivnog igranja nogometaSuba hvala ti na svemu: Oproštaj legendarnog vratara od aktivnog igranja nogometa
Suba hvala ti na svemu: Oproštaj legendarnog vratara od aktivnog igranja nogometa

Poseban dan je iza Danijela Subašića, ali i svih Hajdukovih navijača... Teško je opisati taj vrtlog osjećaja prilikom izlaska iz igre ovog nogometnog velikana - tuga, sreća, ponos na oproštaju od veličanstvene nogometne karijere.

- Lijepo je bilo biti na terenu, poseban osjećaj. Čak smo se Kale i ja zafrkavali da nisam odavno napravio bolje zagrijavanje. Zadnji izlazak na teren, ali je najlipši. Hvala svim suigračima za zadnja dva trofeja, za sve, teško je sve ovo opisati - prvi su dojmovi Danijela Subašića. 

- Hvala i Torcidi na lijepoj poruci. Hvala Splitu, Dalmaciji i Hrvatskoj. Zadnjih pet godina osjećam tu podršku ljudi. Sada daj Bože zdravlja, nek bude mirno more i nek Hajduk osvoji ono zbog čega sam ja došao tu. 

Cijelu izjavu Danijela Subašića na oproštaju od profesionalnog nogometa pogledajte na Hajduk Digital TV.  

28/5/2023 - 21:43 sati
Prva momčad
Foto: Robert Matić i Miro Gabela / Hajduk.hr