Mobile menu
Danas igra Hajduk: Svi na Poljud!

Danas igra Hajduk: Svi na Poljud!

 
7/10/2018 - 09:15 sati
Prva momčad
Foto: Robert Matić / hajduk.hr
Sve vijesti vezane za temu "Hajduk - Osijek 0:2 (Split, 7/10/2018)"

Novi prvenstveni ogled je pred nogometašima Hajduka. Bijeli danas od 19 sati na svom stadionu dočekuju momčad Osijeka u sklopu 10. kola HT Prve lige. Ulaznice za susret su u prodaji, a više informacija može pronaći OVDJE

Dobro je raspoloženje u redovima Bijelih, trener Zoran Vulić zadovoljan je angažmanom igrača u proteklom razdoblju. Hajdukovci su od njegovog dolaska na klupu upisali tri pobjede i jedan neriješen ishod. Nedostajat će Hajdukovom strategu zbog ozljede jedino Stanko Jurić, dok su svi ostali prvotimci na raspolaganju i konkuriraju za sraz s Osječanima.

- Svi smo na broju, atmosfera u momčadi je na visokoj razini. Protiv Osijeka idemo na pobjedu, uz nadam se veliki broj gledatelja na tribinama. Oni su nas porazili u prvom kolu i sigurno je da motivirani čekamo dvoboj na Poljudu. U dobroj smo formi, trenirali smo dobro protekli tjedan. Igramo kući, na svom stadionu te je jedino što želimo osvajanje nova tri boda. - poručio je napadač Hajduka Mirko Ivanovski uoči poljudskog ogleda.

Glavni sudac utakmice je Ivan Bebek iz Rijeke, pomoćnici su mu Jerko Crnčić iz Vrbovca i Bojan Zobenica iz Velike Gorice, a dopunski suci su Dalibor Mlakar iz Zagreba te Marko Matoc iz Zaprešića. Četvrti sudac je Nikola Kečkiš iz Virovitice. 

7/10/2018 - 09:15 sati
Prva momčad
Foto: Robert Matić / hajduk.hr