Mobile menu
Dan poslije prolaska u polufinale Kupa: Bijeli odradili trening u Zagrebellu

Dan poslije prolaska u polufinale Kupa: Bijeli odradili trening u Zagrebellu

 
30/11/2017 - 14:56 sati
Prva momčad
Foto: Robert Matić / hajduk.hr
Sve vijesti vezane za temu "Rijeka - Hajduk 1:2 (Rijeka, 2/12/2017)"
Trening Hajduka u ZagrebelluTrening Hajduka u ZagrebelluTrening Hajduka u ZagrebelluTrening Hajduka u ZagrebelluTrening Hajduka u ZagrebelluTrening Hajduka u ZagrebelluTrening Hajduka u ZagrebelluTrening Hajduka u ZagrebelluTrening Hajduka u ZagrebelluTrening Hajduka u ZagrebelluTrening Hajduka u ZagrebelluTrening Hajduka u ZagrebelluTrening Hajduka u ZagrebelluTrening Hajduka u ZagrebelluTrening Hajduka u Zagrebellu
Trening Hajduka u Zagrebellu

Nogometaši Hajduka sinoć su u kasnim satima došli u Zagreb koji će im iduća dva dana biti privremena destinacija uoči odlaska u Rijeku gdje ih u subotu od 18 sati očekuje Jadranski derbi. Nakon pobjede 3:1 protiv Osijeka u Gradskom vrtu, golovima Francka Ohandze, Zorana Nižića i Ante Ercega, i prolaza u polufinale Hrvatskog kupa prva momčad Hajduka jutros je odradila trening na terenima Zagrebova trening kampa Zagrebello.

Naravno, ozračje u momčadi je izrazito pozitivno. Odigrali su igrači Željka Kopića pametnu utakmicu u kojoj su zasluženo slavili maksimalno ispunivši sve zahtjeve koje je strateg Bijelih pred njih stavio. Igrači koji su igrali imali su na programu trening rekuperacije, dok su nogometni trening radili igrači koji nisu igrali. Subotnji Jadranski derbi zbog tri žuta kartona preskočit će Borja Lopez i Ahmed Said Said, dok su svi ostali igrači na raspolaganju i s nestrpljenjem iščekuju ogled na Rujevici.

Pogledajte kako je izgledao današnji trening Bijelih u Zagrebellu.

30/11/2017 - 14:56 sati
Prva momčad
Foto: Robert Matić / hajduk.hr