Mobile menu
Dan poslije Istre: Bijeli se okrenuli pripremama za polufinale Kupa

Dan poslije Istre: Bijeli se okrenuli pripremama za polufinale Kupa

 
11/3/2018 - 18:00 sati
Prva momčad
Foto: Miro Gabela / hajduk.hr
Sve vijesti vezane za temu "Zagreb: Lokomotiva - Hajduk 1:1 (2:4) (Zagreb, 13/03/2018)"

Dramatična završnica jučerašnjeg dvoboja 25. kola HT Prve lige između Hajduka i Istre 1961 i danas je glavna tema novinarskih napisa. Brojne domaće i inozemne medijske kuće raspisale su se o pogotku vratara Karla Letice koji je u posljednjim trenucima dvoboja s Puljanima donio Bijelima važna tri prvenstvena boda. Zaista trenutak za pamćenje mladog Hajdukovog čuvara mreže, ali i svih gledatelja koji su bili prisutni na poljudskom stadionu. 

No, analiza ogleda s Istrom već je iza trenera Hajduka Željka Kopića i njegovih igrača koje već za nešto manje od 48 sati očekuje važna utakmica, polufinale Hrvatskog nogometnog kupa u kojem će hajdukovci odmjeriti snage s Lokomotivom. Bijeli će sutra na Poljudu odraditi posljednji trening uoči puta u Zagreb gdje će u utorak na stadionu u Kranjčevićevoj ulici od 17:30 sati tražiti prolazak u finale Kupa.

Poznate su i službene osobe koje će dijeliti pravdu u srazu Lokomotive i Hajduka. Glavni sudac utakmice je Ivan Bebek iz Rijeke kojemu će pomagati Tomislav Petrović (Valpovo) i Miro Grgić (Osijek). Četvrti sudac je Marko Matoc iz Zaprešića, delegat Darko Kolesarić dolazi iz Osijeka, dok će suđenje kontrolirati Draženko Kovačić.

Ulaznice za dvoboj su u prodaji, a možete ih kupiti u Fan shopu na Poljudu

11/3/2018 - 18:00 sati
Prva momčad
Foto: Miro Gabela / hajduk.hr