Mobile menu
Croatia osiguranje se pridružilo obitelji donatora Bilog srca

Croatia osiguranje se pridružilo obitelji donatora Bilog srca

 
14/2/2014 - 10:03 sati
Ostale vijesti
Sve vezano "Bilo srce" možete pronaći ovdje

Osiguravajuća kuća Croatia osiguranje d.d. pridružila se "biloj obitelji" donacijom u visini od 10.000 kuna za projekt "Stipendist Hajduka". Na taj način ova je tvrtka pokazala da zna prepoznati vrijednost jakog branda kao što je naš Klub te dugoročan i doista veliki potencijal projekta stipendiranja Hajdukovih navijača. Ova će se donacija, zajedno sa ostalima iskoristiti za novi natječaj planiran za objavu prije jeseni.

HNK Hajduk, KNH Torcida i udruga Naš Hajduk kao Bilo srce u ime budućih stipendista Hajduka i u ime svih svojih članova zahvaljuju Croatia osiguranju na donaciji te koriste prigodu pozvati i ostale da podrže projekte humanog karaktera koje zajedno organiziraju kroz HKNH Bilo srce.

U tijeku je akcija obnove članstva u Hajduku štićenicima Bilog srca (pa svi navijači i prijatelje Kluba mogu uplatom donacije, u okviru svojih mogućnosti, podržati hrabre ljude oko nas a koji se hajdučki bore s raznim životnim iskušenjima. Iz dijela ove donacije Bilo srce će obnoviti članstvo postojećima odnosno učlaniti nove štićenike. 

Ne zaboravite se i sami učlaniti odnosno obnoviti članstvo.

14/2/2014 - 10:03 sati
Ostale vijesti