Mobile menu
Članovi DPH otok Krk na Poljudu

Članovi DPH otok Krk na Poljudu

 
15/5/2018 - 10:07 sati
Ostale vijesti
Sve vezano za Društva prijatelja Hajduka možete pronaći ovdje
DPH Krk na PoljuduDPH Krk na PoljuduDPH Krk na PoljuduDPH Krk na PoljuduDPH Krk na PoljuduDPH Krk na PoljuduDPH Krk na PoljuduDPH Krk na PoljuduDPH Krk na PoljuduDPH Krk na PoljuduDPH Krk na PoljuduDPH Krk na Poljudu
DPH Krk na Poljudu

Prošle nedjelje DPH otok Krk je realizirao jedan od dosada najvećih projekata i organizirao odlazak 50-ak najmlađih članova na utakmicu HNK Hajduk – NK Osijek.

Djeca su u pratnji roditelja i članova upravnog odbora DPH otok Krk u Split doputovali s jednim autobusom i četiri kombija, na Poljud su ukupno stigle 93 osobe. Kompletan program organiziran je u dogovoru s Klubom, a sastojao se od razgleda trofejnih dvorana, press dvorane, svečane lože i izlaska na teren, na kojem su se zajedno fotografirali za trajnu uspomenu na ovaj, za njih poseban događaj.

Najmlađi članovi (2006. godište i mlađi) izašli su kao pratnja igračima na početku utakmice, svi zajedno susret su pratili sa sektora U na jugu, dok su nakon susreta dočekali svoje idole koji su im podijelili autograme i s kojima je upriličeno zajedničko fotografiranje.

15/5/2018 - 10:07 sati
Ostale vijesti