Mobile menu
Chatajte s Ivanom Strinićem!

Chatajte s Ivanom Strinićem!

 
28/9/2009 - 13:07 sati
Ostale vijesti

U četvrtak (1. listopada) od 12 do 13 sati hajduk.hr upriličit će chat sa Ivanom Strinićem. Ivan će Vam biti na raspolaganju u petak točno u podne tijekom 60 minuta, odgovarati na Vaša pitanja, pokušati osigurati što više odgovora na brojne očekivane upite.

Jasno, kako bi na obostrano zadovoljstvo olakšali komunikaciju, Hajdukov chat ima i svoja pravila:

- Pitanja će se postavljati isključivo putem forme koja će u četvrtak točno od 12 sati biti dostupna i jasno označena na portalu hajduk.hr. U njoj će se od Vas tražiti osobni podaci (ime i prezime, mjesto i država boravka, te e-mail adresa), a pomoću našeg sustava automatski ćemo locirati IP adresu (i još neke samo nama dostupne informacije) računala s kojega postavljate pitanje.

- Nakon što popunite osobne podatke moći ćete unijeti pitanje koje želite postaviti Ivanu, a ono će, zajedno s odgovorom, u najkraćem mogućem roku biti objavljeno u chat rubrici.

- S obzirom na očekivanu brojnost Vaših upita i ograničeno vremensko razdoblje (60 minuta), razumljivo je da se neće moći odgovoriti baš na svako pitanje. U skladu s pravilima Hajdukova chata, neće se odgovarati na pitanja koja se ponavljaju, zatim ona uvredljivog, odnosno bilo kakvog neprimjerenog sadržaja prema bilo kojoj osobi ili klubu, te ona koja dođu s nepotpunim (ili lažnim) podacima navedenima u formi prijave za razgovor.

- Uz sva objavljena pitanja bit će navedeni i ime i prezime, odnosno mjesto boravka onoga tko je uputio upit.

Ivan Strinić Vas pred računalom u redakciji portala hajduk.hr očekuje u četvrtak točno u podne!

 

28/9/2009 - 13:07 sati
Ostale vijesti