Mobile menu
Chatajte s Danijelom Subašićem!

Chatajte s Danijelom Subašićem!

 
25/8/2009 - 12:56 sati
Ostale vijesti

U četvrtak (27. kolovoza) od 12 do 13 sati hajduk.hr upriličit će chat s Danijelom Subašićem. Bit će to treća službena chat komunikacija splitskih nogometaša s javnošću (prvi je bio Anas, drugi Ahmad), te jedna u nizu koja će se ubuduće (barem) jednom tjedno organizirati na službenih web-stranicama „bijelih“.

Danijel će Vam u četvrtak točno u 12 sati biti na raspolaganju tijekom 60 minuta, odgovarati na Vaša pitanja, pokušati osigurati što više odgovora na brojne očekivane upite.

Jasno, kako bi na obostrano zadovoljstvo olakšali komunikaciju, Hajdukov chat imat će i svoja pravila:

- Pitanja će se postavljati isključivo putem forme koja će u četvrtak točno od 12 sati biti dostupna i jasno označena na portalu hajduk.hr. U njoj će se od Vas tražiti osobni podaci (ime i prezime, mjesto i država boravka, te e-mail adresa), a pomoću našeg sustava automatski ćemo locirati IP adresu (i još neke samo nama dostupne informacije) računala s kojega postavljate pitanje.

- Nakon što popunite osobne podatke moći ćete unijeti pitanje koje želite postaviti Danijelu, a ono će, zajedno s odgovorom, u najkraćem mogućem roku biti objavljeno u chat rubrici s Danijelu.

- S obzirom na očekivanu brojnost Vaših upita i ograničeno vremensko razdoblje (60 minuta), razumljivo je da se neće moći odgovoriti baš na svako pitanje. U skladu s pravilima Hajdukova chata, neće se odgovarati na pitanja koja se ponavljaju, zatim ona uvredljivog, odnosno bilo kakvog neprimjerenog sadržaja prema bilo kojoj osobi ili klubu, te ona koja dođu s nepotpunim (ili lažnim) podacima navedenima u formi prijave za razgovor.

- Uz sva objavljena pitanja bit će navedeni i ime i prezime, odnosno mjesto boravka onoga tko je uputio upit.

Chat sa Subašićem treći je u nizu koji će osigurati posebnu komunikaciju javnosti s hajdukovcima. Danijel Vas pred računalom u redakciji portala hajduk.hr očekuje u četvrtak točno u 12 sati!

25/8/2009 - 12:56 sati
Ostale vijesti