Mobile menu
Četvrto uzastopno gostovanje Hajduka II

Četvrto uzastopno gostovanje Hajduka II

 
20/9/2019 - 13:22 sati
Hajduk II
Foto: Robert Matić/hajduk.hr
Produžite svoje članstvo za 2020. godinu!

Druga momčad Hajduka u subotu gostuje u Vinkovcima. Bit će to četvrto uzastopno gostovanje za momčad trenera Marija Despotovića koja zauzima peto mjesto na ljestvici.

- Zahtjevan je raspored za našu mladu ekipu, igramo u gostima protiv Cibalije, a to je uvijek teško gostovanje. Uz to trener Cibalije je Davor Mladina, surađivao sam s njim u Hrvatskom dragovoljcu i mislim da se radi o jednom od najboljih trenera u Hrvatskoj što se tiče taktike. Stoga nas sigurno čeka vrlo zahtjevna i teška utakmica. Naš cilj je ipak pobjeda, želimo dojam koji smo ostavili u ovom prvom dijelu prvenstva upotpuniti i bodovima. Mislim da će gledatelji doći na svoje i da će gledati jednu lijepu i zanimljivu utakmicu - zaključio je Hajdukov trener. 

Glavni sudac bit će Ivan Antunović iz Velike Gorice, a pomoćnici njegov sugrađanin Ivan Mihalj i Dominik Benković iz Zaprešića. Četvrti sudac je Domagoj Kurtović iz Osijeka.

Utakmica Cibalia – Hajduk II igra se u subotu s početkom u 14.30 sati, tekstualni prijenos možete pratiti putem našeg Twitter  kanala. 

20/9/2019 - 13:22 sati
Hajduk II
Foto: Robert Matić/hajduk.hr