Mobile menu
Četvrti dan u Beleku: Pogledajte Gyurcsóve poteze s današnjeg treninga

Četvrti dan u Beleku: Pogledajte Gyurcsóve poteze s današnjeg treninga

 
19/1/2018 - 20:47 sati
Prva momčad
Foto: Robert Matić / hajduk.hr
Sve vijesti vezane za temu "Zimske pripreme 2018."
Belek, 4. danBelek, 4. danBelek, 4. danBelek, 4. danBelek, 4. danBelek, 4. danBelek, 4. danBelek, 4. danBelek, 4. danBelek, 4. danBelek, 4. danBelek, 4. danBelek, 4. danBelek, 4. danBelek, 4. danBelek, 4. danBelek, 4. danBelek, 4. danBelek, 4. danBelek, 4. danBelek, 4. danBelek, 4. danBelek, 4. danBelek, 4. danBelek, 4. danBelek, 4. danBelek, 4. danBelek, 4. danBelek, 4. dan
Belek, 4. dan

Četvrti je dan priprema iza nogometaša Hajduka u turskom Beleku. Nakon što su u jutarnjim satima radili analizu dosadašnjeg dijela priprema, u poslijepodnevnim satima Bijeli su ponovno bili na terenu i radili tehničko-taktički dio, uobičajeno u ovom dijelu trenažnog procesa. 

Prvi pravi trening sa suigračima odradilo je i novopridošlo pojačanje Adam Gyurcso koji je u nekoliko navrata na treningu pokazao zanimljive poteze, ali i dobru stranu realizacije što možete vidjeti u videoprilogu.

Pred hajdukovcima je sutra u 16 sati po hrvatskom vremenu prvi pripremni susret u Turskoj u kojem će se sastati sa švicarskim Zurichom, a svoje prve minute trebao bi dobiti i Gyurcso. 

Rekao je trener Željko Kopić dati priliku svim igračima, osim Petru Bosančiću koji je ozlijeđen te Marku Futacsu i Gustavu Carbonieriju koji su i dalje u procesu oporavka. Dobro je raspoloženje među hajdukovcima koji su maksimalno posvećeni svim zadacima, a što se može vidjeti na fotografijama s današnjeg poslijepodnevnog treninga.

19/1/2018 - 20:47 sati
Prva momčad
Foto: Robert Matić / hajduk.hr