Mobile menu
Četvrti dan priprema na Pohorju: Bijeli odradili poslijepodnevni trening

Četvrti dan priprema na Pohorju: Bijeli odradili poslijepodnevni trening

 
26/6/2019 - 19:20 sati
Prva momčad
Foto: Robert Matić / hajduk.hr
Sve vijesti vezane za temu "Ljetne pripreme 2019."
Poslijepodnevni trening na PohorjuPoslijepodnevni trening na PohorjuPoslijepodnevni trening na PohorjuPoslijepodnevni trening na PohorjuPoslijepodnevni trening na PohorjuPoslijepodnevni trening na PohorjuPoslijepodnevni trening na PohorjuPoslijepodnevni trening na PohorjuPoslijepodnevni trening na PohorjuPoslijepodnevni trening na PohorjuPoslijepodnevni trening na PohorjuPoslijepodnevni trening na PohorjuPoslijepodnevni trening na PohorjuPoslijepodnevni trening na PohorjuPoslijepodnevni trening na PohorjuPoslijepodnevni trening na PohorjuPoslijepodnevni trening na Pohorju
Poslijepodnevni trening na Pohorju

Topao i vrući dan dočekao je hajdukovce jutros podno Zlatne lisice. Trener Siniša Oreščanin dao je igračima slobodno jutro, a u poslijepodnevnim satima Bijeli su nastavili s redovnim trenažnim procesom i aktivnostima na travnjaku broj 1 koji je na raspolaganju tijekom svih 15 dana priprema koliko će se boraviti na Mariborskom Pohorju. 

Trening s momčadi nije odradio Mijo Caktaš. Duga i naporna sezona ostavila je traga na najboljem strijelcu HT Prve lige koji je nakratko napustio pripreme u Sloveniji i otišao u Split obaviti dodatne liječničke preglede nakon što je osjetio bolove u preponi. Suigračima i treneru Oreščaninu će se ponovno priključiti u subotu. 

Mijo je prošle sezone odigrao ukupno 34 utakmice i postigao 21 pogodak, a po završetku je bio na raspolaganju reprezentaciji Hrvatske u kvalifikacijama za Euro 2020. godine.

Idući tjedan suigračima će se na Pohorju priključiti mladi reprezentativci Domagoj Bradarić i Josip Posavec koji su prije dva dana s Hrvatskom završili svoj nastup na U-21 Europskom prvenstvu. 

Subota, 29. lipnja dan je prve pripremnog testa Bijelih u Sloveniji, a protivnik je ruski prvoligaš Krilja Sovjetov. Susret možete pratiti izravno putem livestreama na službenoj stranici hajduk.hr.

26/6/2019 - 19:20 sati
Prva momčad
Foto: Robert Matić / hajduk.hr