Mobile menu
Četvrti dan priprema: Momčadi se priključio Marko Futacs

Četvrti dan priprema: Momčadi se priključio Marko Futacs

 
19/6/2017 - 21:26 sati
Prva momčad
Foto: Robert Matić / hajduk.hr
Sve vijesti vezane za temu "Ljetne pripreme 2017."
Četvrti dan pripremaČetvrti dan pripremaČetvrti dan pripremaČetvrti dan pripremaČetvrti dan pripremaČetvrti dan pripremaČetvrti dan pripremaČetvrti dan pripremaČetvrti dan pripremaČetvrti dan pripremaČetvrti dan pripremaČetvrti dan pripremaČetvrti dan pripremaČetvrti dan pripremaČetvrti dan pripremaČetvrti dan priprema
Četvrti dan priprema

Suigračima se četvrti dan priprema priključio najbolji strijelac lige protekle sezone Marko Futacs. Napadač Bijelih odradio je najprije jutros testiranja na Institutu za kineziologiju i sport, a potom poslijepodne i prvi trening u novoj sezoni i spreman je za predstojeće izazove koje očekuje zajedno s momčadi. 

Hajdukovci su danas saznali ime potencijalnih suparnika u europskom natjecanju, do prve službene utakmice u novoj sezoni preostala su 24 dana, a Futacs pun samopouzdanja dočekuje službeni europski debi u bijelom dresu.

Podsjetimo, Marko je za Hajduk u prošloj sezoni nastupio prvi put koncem kolovoza, a ozljeda je napadačku uzdanicu Bijelih spriječila da pomogne suigračima u europskim nastupima prošlog ljeta. 

Pogledajte kako je protekao četvrti dan treninga u sklopu ljetnih priprema za novu sezonu.

19/6/2017 - 21:26 sati
Prva momčad
Foto: Robert Matić / hajduk.hr